My Twitter Feed

12 Ιουνίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΓΝΓ: Θα συνεχιστεί η προσφορά -

Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2021

2 + 7 κρούσματα, το διήμερο -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

Kατά διακρίσεων και αποκλεισμού -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

“Βγάλτε δελτία σε προσφυγόπουλα” -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

Πολυκαστρινά: Πρόγραμμα εκδηλώσεων -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

ΝΔ: Δεν κλείνει το ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

Συνδέσεις για ευάλωτα νοικοκυριά -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

Κουκλοθέατρο και στα Ελευθέρια! -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

ΓΝΓ: Θα συνεχιστεί η προσφορά

“Tο Νοσοκομείο Γουμένισσας αποτελεί μια δομή υγείας, η οποία διαχρονικά προσέφερε και θα συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της Παιονίας”, τόνισε ο υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Ίδρυμα την Παρασκευή 13 Ιουνίου.

Ο κ. Γεωργαντάς είχε συνάντηση εργασίας με τον διοικητή Ηλία Ζάχαρη καθώς και τα στελέχη του Νοσοκομείου, για την λειτουργία των διαφόρων τμημάτων και τις ανάγκες του, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν προστεθεί στο ιατρικό προσωπικό 9 μόνιμοι και επικουρικοί γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων.

Όπως επισημαίνει ο υφυπουργός, “με την προσθήκη αυτή, το ποσοστό πληρότητας του Νοσοκομείου Γουμένισσας σε ιατρικό προσωπικό, είναι το μεγαλύτερο που υπήρξε διαχρονικά. Επιπλέον, έχει αναβαθμιστεί το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, γεγονός που γίνεται άμεσα αντιληπτό με μια απλή επίσκεψη στους χώρους του Νοσοκομείου”.

Από τη πλευρά του, ο κ. Ζάχαρης ευχαρίστησε τον υφυπουργό για την στήριξη που παρέχει σε κάθε αίτημα ενίσχυσης του Νοσοκομείου και αντιμετώπισης των προβλημάτων του, καθώς και για την εξασφάλιση δωρεάς 5 υπολογιστών.

Σχολιάστε