My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Γκουντενούδης: Ζητά να δει Τσίπρα

Μ` επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης αναφέρεται στο προσφυγικό – μεταναστευτικό θέμα, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι στη συνάντηση της περασμένης Πέμπτη που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου, κλήθηκαν μόνο εκπρόσωποι των νησιωτικών περιοχών.

eidomeniΟ κ Γκουντενούδης, ζητώντας συγνώμη για το ύφος της επιστολής του, τονίζει ότι τέτοιου είδους συναντήσεις «δε φέρνουν κανένα αποτέλεσμα παρά μόνο εντυπώσεις» και ζητά απ` τον πρωθυπουργό και μια δική τους συνάντηση.

Η επιστολή:

“κ. Πρωθυπουργέ

Το μεταναστευτικό-προσφυγικό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που έχει ξεφύγει από τα όρια της Ελλάδος, αλλά και της Ευρώπης. Έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις, του οποίου η λύση, κατά την άποψή μου, θα βρεθεί μέσα από τις συνελεύσεις του Ο.Η.Ε.

Εμείς ως Έλληνες και ως χώρα ερχόμαστε να διαχειριστούμε το πρόβλημα ενωμένοι και όχι αποσπασματικά, με συνεχή επαφή και συζήτηση όλων των εμπλεκομένων στη διαδικασία αυτή. Μόλις γύρισα από το εξωτερικό, με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι έγινε συνάντηση για το προσφυγικό την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου, που την προκαλέσατε εσείς, μόνο των νησιωτικών περιοχών χωρίς να καλεστούμε εμείς που το σύνολο του προβλήματος συγκεντρώνεται στην περιοχή της Ειδομένης του Δήμου Παιονίας.

Νομίζω ότι τέτοιου είδους συναντήσεις, όπως την πραγματοποιήσατε, δε φέρνουν κανένα αποτέλεσμα παρά μόνο εντυπώσεις και θα σας παρακαλέσω άμεσα να έχουμε και μαζί μία, γιατί εμείς στην παραμεθόριο κρατάμε τις «Θερμοπύλες» και είμαστε Έλληνες που βαστάμε την ελληνική σημαία ψηλά.

Συγχωρέστε με για το ύφος, αλλά δυστυχώς ούτε χρηματοδοτούμαστε από πουθενά μα ούτε και λόγο έχουμε ως τοπική αυτοδιοίκηση παρά μόνο οι ΜΚΟ και όλες αυτές οι οργανώσεις, που δεν αμφισβητώ μεν την προσφορά τους αλλά ως ένα σημείο.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Π. Γκουντενούδης”

Σχόλια
2 Σχόλια to “Γκουντενούδης: Ζητά να δει Τσίπρα”
  1. Ο/Η Υannis απο το Παλιό λέει:

    Κυριε Δήμαρχε Παιονίας,κυριε Χ.Π.Γκουτενούδη αν πράγματι έχετε καλή πρόθεση να προσφέρετε είτε με θέσεις είτε με οποια άλλη καλή διαθεση στην αντίμετώπιση του προσφυγικού,ποτέ δεν είναι αργά!θέστε τον δήμο και τον εαυτό σας στη διάθεση του Πρωθυπουργού και βοηθείστε και τους ατυχείς πρόσφυγες και τη χώρα ! Η Ειδομένη και ο Δήμος σας είναι η κύρια πύλη εξόδου των προσφύγων και δικαίως ζητάτε να έχετε και λόγο και δράση και μπράβο σας!!!Το προσφυγικό θα έχει βάθος χρόνου και θα μας απασχολήσει για πολλά χρόνια.

    • Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ λέει:

      Δεν μπορεί αλλο η τοπικη κοινωνία να κρατα το βαρος του εθελοντισμού στην Ειδομένη. Είμαστε απο τους φτωχότερους νομούς της Ελλαδας ,ας αναλογιστούν και το κρατος και οι υπόλοιποι ελληνες τι κοστος ειναι αυτο και να βοηθήσουν ουσιαστικά τι θα γινει μετα απο 5- 10 μήνες?? Γκοτενουδη πάτα πόδι τώρα και ζήτα τους τα πάντα για την Παιονία ως ισοδύναμα του μεταναστευτικου Τωρα ειναι η ωρα.!!

Σχολιάστε