My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Γκουντενούδης: Ενδιαφέρον για Υγεία

ku polikastrou_gkountenoudis_2Η υγεία, η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς τον πολίτη δεν ανήκει στενά στις αρμοδιότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι Δήμοι όμως σηκώνουν μεγάλο βάρος αυτής της λειτουργίας καθώς αναπτύσσουν διεκδικητικούς μηχανισμούς για την υποστήριξη των απαιτούμενων υποδομών σε έμψυχο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, σε κτηριακές εγκαταστάσεις και μεριμνούν γενικότερα για την αναβάθμιση των συνθηκών υγείας του πολίτη.

Το έντονο ενδιαφέρον του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ για τον τομέα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης θέλησε να σηματοδοτήσει ο επικεφαλής του, υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, επισκεπτόμενος  το Νοσοκομείο Γουμένισσας και το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

gkounte_nosokomeio goumenissas_2Στο Νοσοκομείο Γουμένισσας ο υποδιοικητής του κ. Στέλιος Βαμβίνης αναφέρθηκε στην ανοιχτή ατζέντα του νοσηλευτικού ιδρύματος, κύρια προβλήματα του οποίου είναι η έλλειψη προσωπικού και η μείωση του προϋπολογισμού του. Ο κ. Γκουντενούδης, που παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τα θέματα του τομέα της υγείας, και ως Αντιπεριφερειάρχης, τόνισε κατά τη σύντομη τοποθέτησή του, ότι ο Δήμος Παιονίας οφείλει και πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, με παρεμβάσεις που θωρακίζουν το παρεχόμενο αγαθό της υγείας προς τους δημότες, μέσα από ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας Δήμου και Διοίκησης Νοσοκομείου. Εκφράστηκε δε θετικά για τη μονάδα χρονίων παθήσεων που ιδρύεται στο Νοσοκομείο και αναμένεται να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά ηλικιωμένους, κυρίως ανθρώπους.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Παιονίας πλαισίωναν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής κ.κ. Ιωάννης Αλίρης, Αντώνης Ζώρας, Κώστας Μπάρμπας, Αθανάσιος Τζούρτζος, Αθανάσιος Τραχανίδης.

ku polikastrou_gkountenoudis_3Τον υποψήφιο Δήμαρχο Παιονίας υποδέχθηκε στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου ο Διευθυντής του κ. Γιώργος Περπερίδης και τον ενημέρωσε εμπεριστατωμένα για την κρατούσα κατάσταση στον τομέα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας. Κατά τη συζήτηση υπογραμμίστηκε ότι θα υποστηριχθούν σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής τα δέκα περιφερειακά ιατρεία που λειτουργούν στην Παιονία και ανήκουν στη διοικητική ευθύνη του Νοσοκομείου Γουμένισσας. Για τη δευτεροβάθμια φροντίδα, ότι τόσο ο Δήμος όσο και το Κέντρο Υγείας, θα συνδράμουν υποστηρικτικά στο έργο της Διοίκησης του Νοσοκομείου, στην προσπάθεια αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού και στελέχωσής του, ώστε οι δημότες, από το μικρότερο οικισμό μέχρι το μεγαλύτερο να έχουν μια αξιοπρεπή αντιμετώπιση στα προβλήματα υγείας τους.

Το ευχάριστο νέο, όπως το μετέφερε ο κ. Περπερίδης είναι ότι από την περασμένη Δευτέρα 14 Απριλίου λειτουργεί στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου υποσταθμός ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο και δύο πληρώματα, κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες.

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου ξενάγησε τους επισκέπτες του, τον κ. Γκουντενούδη και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής  κ.κ.Γιάννη Αδαμόπουλο, Γιώργο Παμποράκη, Αντώνη Θεοχαρίδη, Βίκτωρα Παπαδόπουλο στους χώρους και στις υπηρεσίες υγείας. Δεν παρέλειψε μάλιστα να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και υποψήφιο Δήμαρχο Παιονίας για την πολύτιμη αρωγή του στο Κέντρο Υγείας, χάρη στην οποία όπως τόνισε αποτελεί σήμερα ένα πρότυπο κέντρο – κόσμημα.

Σας επισυνάπτονται φωτογραφίες από τις επισκέψεις σε Νοσοκομείο Γουμένισσας και Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

 

Περιοδείες – ομιλίες Χ. Γκουντενούδη

Το πρόγραμμα περιοδειών του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας  Χρήστου Γκουντενούδη για το επόμενο διάστημα ( από 26 Απριλίου έως τη 2α Μαϊου) έχει ως εξής:

Σάββατο 26 Απριλίου

 10.30 π.μ. Σκρα – 11.00 π.μ. Κούπα – 11.30 π.μ. Φανός – 12.30 π.μ. Πηγή

Κυριακή 27 Απριλίου

 10.30 π.μ. Κορώνα- 11.00 π.μ. Ειρηνικό- 11.30 π.μ. Μεταμόρφωση

Δευτέρα 28 Απριλίου

 Συμμετοχή στο ‘’Κουρμπάνι΄΄ – 8 μ.μ. Καμποχώρι- 8.30 μ.μ. Βαλτοτόπι – 9μ.μ. Ρύζια

Τρίτη 29 Απριλίου

 7.30 μ.μ. Κάρπη -8.30 μ.μ. Γοργόπη

Τετάρτη 30 Απριλίου

8.30 μ.μ. Πολύπετρο

Πέμπτη της 1ης Μαϊου

 Συμμετοχή στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Αθανασίου σε Πολύκαστρο, Γρίβα, Κάρπη, Τούμπα

Παρασκευή 2ας Μαϊου

Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά Ευρωπού – 8.30 μ.μ. κεντρική ομιλία στην Αξιούπολη

Σχολιάστε