My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Γιορτινά χαμόγελα από ΟΝΝΕΔ

afisa

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., που πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά φέτος, με θέμα την προσφορά σε πολύτεκνες οικογένειες, η οργάνωση συγκεντρώνει ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια, σε μια δράση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Κιλκίς, στον οποίο θα προσφερθούν τα είδη που συλλέγονται.

Σε σχετική ανακοίνωση, η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς αναφέρει

“Οι πολύτεκνες οικογένειες που στο παρελθόν αποτελούσαν τον πυρήνα του κοινωνικού ιστού, είναι σήμερα οι μόνες που μπορούν βοηθήσουν στη λύση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας. Σε αυτή τη δύσκολη κοινωνική συγκυρία, στεκόμαστε δίπλα σε αυτές τις οικογένειες που χρειάζονται τη βοήθεια μας.

Η φετινή διοργάνωση ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου με ένα χριστουγεννιάτικο event προσφοράς στο οποίο προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν, την Παραμονή των Χριστουγέννων στην κεντρική πλατεία της Αξιούπολης και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου στο Κιλκίς. Θα χαρούμε να μας φέρετε τρόφιμα, είδη ρουχισμού και παιχνίδια ή βιβλία και να ενισχύσετε τη προσπάθεια μας. Επίσης θα μοιράζουμε συμβολικά δωράκια για όλους τους μικρούς μας φίλους. Η δράση αυτή είναι ενταγμένη στην κοινωνική πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ στην οποία συμμετέχουν η Νέα Δημοκρατία, η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Η δράση υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα www.xmassmiles.gr στην οποία υπάρχει διαθέσιμη λίστα με τα είδη που συλλέγουμε συγκεντρωτικά ανά την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα στάδια ολοκλήρωσης της προσπάθειας.

Καλούμε λοιπόν, όλους όσους έχουν τη δυνατότητα, να συνεισφέρουν δωρίζοντας αγαθά αλλά κυρίως διαδίδοντας την προσπάθεια με κάθε μέσο, ώστε να βοηθήσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα τα παιδιά να χαμογελάσουν.”

Σχολιάστε