My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Γιορτή ντολμά στον Ευρωπό

Σε ένα ανοιχτό τραπέζι, προσβάσιμο σε όλους τους επισκέπτες, που θα στηθεί στο πάρκο της κεντρικής πλατείας Ευρωπού, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα νοστιμότατο έδεσμα… με ιστορία, καθώς το συναντάμε σε πολλές χώρες και διάφορες περιοχές της Ελλάδας και μάλιστα με πολλές παραλλαγές, τόσο από τόπο σε τόπο, όσο και από σπίτι σε σπίτι.

Χειροποίητα ντολμαδάκια, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τις νοικοκυρές του Ευρωπού, όπου το καλωσόρισμα και η φιλοξενία προέχουν, όπου το κάλεσμα της ανιδιοτελούς προσφοράς μετατρέπεται σε μοίρασμα απόλαυσης, σε κάλεσμα μιας ξεχωριστής γιορτής !

Μία σημαντική τοπική αναφορά που ταιριάζει σε κάθε κοινωνική εκδήλωση των κατοίκων, καλύπτει κάθε προσωπική ή συλλογική περίσταση, κάθε ευχάριστο ή δυσάρεστο γεγονός της ζωής τους , ενώ μοιάζει να αποτελεί ένα ισχυρά συνεκτικό στοιχείο της.

Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου συνέβαλε ώστε η εμπνευσμένη ιδέα της εκδήλωσης, η οποία τελείται από την αιγίδα του Δήμου Παιονίας και της Τοπικής Κοινότητας Ευρωπού, να υλοποιηθεί στην πράξη, καταξιώνοντάς την ως ένα σπουδαίο πολιτισμικό γεγονός της περιοχής.

Προς την κατεύθυνση αυτή, αξίζει να αναφερθεί η σημαντική βοήθεια και η ευγενική υποστήριξη των επαγγελματιών, των δημοτών και των συλλόγων.

Η αυθεντική παραδοσιακή μουσική και τα χορευτικά συγκροτήματα που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση θα συμβάλλουν συγκροτημένα στην ευχαρίστηση όλων των καλεσμένων!”

Από τη Τοπική Κοινότητα Ευρωπού

Σχολιάστε