My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Γιορτή λήξης για Αίαντα

Πολύ πετυχημένη ήταν η γιορτή λήξης της σεζόν 2015/16  που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς, την Τετάρτη 15/6/2016 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς (ΔΑΚ), με παρόντα όλα τα τμήματά του (Στίβος, Τζούντο , Ποδηλασία, Ενόργανη) και φυσικά το τμήμα του Βόλεϊ .

aias-voleyΗ εκδήλωση άνοιξε  στις 17.30 με επίδειξη ασκήσεων από νεαρές αθλήτριες και αθλητές του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής και συνεχίστηκε με επίδειξη τεχνικών τζούντο και  απονομές των έγχρωμων ζωνών KYU στους επιτυχόντες Τζουντόκα των ακαδημιών Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς.

Στη συνέχεια στήθηκε το φιλέ και αθλήτριες των προ-αγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας έπαιξαν Βόλεϊ την ίδια ώρα που έξω στον προαύλιο χώρο του ΔΑΚ  γονείς με τα παιδιά τους διασκέδαζαν με τα πολύ ωραία παιχνίδια που οργάνωσε το Τμήμα  Στίβου της ομάδας.

aias-stivosΕυχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους γονείς που με περίσσεια καρδιάς και πάλι ετοίμασαν έναν πολύ πετυχημένο μπουφέ για τους προσκεκλημένους μικρούς και μεγάλους, καθώς και το χορηγό μαςFoodMarket Γεωργίου για τη συνεχόμενη στήριξη του τμήματος Βόλεϊ του ΑΙΑΝΤΑ.

 Συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές όλων των τμημάτων που συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αλλά και στην «ψυχή» της ομάδας, τον  κ.Αλέξανδρο Παυλίδη που είχε και το «γενικό πρόσταγμα» της όλης εκδήλωσης!

Την επόμενη μέρα η ομάδα των Κορασίδων μας έπαιξε  και πάλι όπως κάθε Πέμπτη σε  φιλικό αγώνα Βόλεϊ στα Γιαννιτσά με την αντίστοιχη ομάδα του Μίλωνα Γιαννιτσών.

Σχολιάστε