My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Γιγαντοοθόνες για πρόσφυγες

Πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε Νέα Καβάλα, Πολύκαστρο, Κιλκίς και Ωραιόκαστρο, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το “σούπερ κλάσικο” του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, σε γιγαντοοθόνες που θα στηθούν στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 1.000 πρόσφυγες θα δουν το μεγάλο ματς την ερχόμενη Κυριακή 23 Απριλίου, στις 9.45 μμ, χάρη στη πρωτοβουλία της La Liga και της Mediapro.

Στη Θεσσαλονίκη έχουν ήδη φτάσει οι περίπου 50 απεσταλμένοι, που συνεργάζονται με τις ΜΚΟ, Intervolve και Open Cultural Center, θα στήσουν γιγαντοοθόνες στην περιοχή της Helexpo.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν αθλητικές δραστηριότητες (Shooting Goal, 3Χ3), να κερδίσουν δώρα και να συναντήσουν από κοντά τον τον πρώην αρχηγό των «μπλαουγκράνα» και πρέσβη της La Liga, Κάρλος Πουγιόλ.

Σχόλια
One Response to “Γιγαντοοθόνες για πρόσφυγες”
  1. Ο/Η athanasiadis λέει:

    ΠΟΛΛΗ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΟΔΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ .ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΩΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ)ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΙΡΙΜΠΑ Κ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΠΑΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ …ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥς ΕΤΑΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΠΟΤΕ …ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ..ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΤΖΙΔΗΣ …ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ….ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΣ

Σχολιάστε