My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πήρε εξιτήριο ο κ. Εμμανουήλ -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γουμένισσα: Τα μεγάλα αιτήματα -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Για το επιχειρείν στο Κιλκίς

Άλλη μια δράση πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στο πλαίσιο του έργου «Κύκλος Επιχειρηματικότητας Σ-Κ-Κ» για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στο Κιλκίς και τη Διασυνοριακή περιοχή το οποίο χρηματοδοτείται από το «IPA Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “Ελλάδα-πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013», σε συνεργασία με τους Δήμους Στρώμνιτσας και Κίτσεβο από την πΓΔΜ.

Η δράση αφορά στην οργάνωση μιας διήμερης ημερίδας με θέμα το «Νομοθετικό πλαίσιο για τις εξαγωγές στην Ελλάδα και την πΓΔΜ» και πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Νοεμβρίου από την Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ, ανάδοχο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Στην ημερίδα, που έγινε στην αγγλική γλώσσα παρουσιάστηκαν από τους εισηγητές πέρα από το νομοθετικό πλαίσιο των εξαγωγών, οι διαδικασίες και τα πιστοποιητικά που χρειάζονται για την διεκπεραίωση των εξαγωγών, οι εμπλεκόμενοι φορείς και επίσης ο νομός Κιλκίς και τα πλεονεκτήματά του όσον αφορά στην προσέλκυση επενδύσεων.

Τη διημερίδα παρακολούθησαν εκπρόσωποι φορέων από τις τρεις εμπλεκόμενες περιοχές, δηλαδή από το Κιλκίς, τη Στρώμνιτσα και το Κίτσεβο.

Επίσης στις 5 Νοεμβρίου υλοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση των εταίρων και στις 6 Νοεμβρίου η δεύτερη συνάντηση της Συμβουλευτικής Επιτροπής Συντονισμού της Επιχειρηματικότητας (BCAB).

Όλες οι προαναφερόμενες δράσεις έλαβαν μέρος σε κατάλληλα εξοπλισμένες αίθουσες της Επιμορφωτικής Κιλκίς Μον.Ε.Π.Ε.

Σχολιάστε