My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Για τις ρυθμίσεις κόκκινων δανείων

Ημερίδα με θέμα «Κόκκινα Δάνεια» διοργάνωσε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γραμματέας ιδιωτικού χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, τον οποίο υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο ο Πρόεδρος Παύλος Τονικίδης τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έγινε ένα σημαντικό βήμα για την εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος, αλλά και του επιχειρηματικού τοπίου στη χώρα μας.

Στην τρίωρη παρουσία του ο κ. Κουρμούσης, εξήγησε την πορεία του νέου νόμου που δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης ρύθμισης των συνολικών οφειλών των βιώσιμων επιχειρήσεων με όλους του πιστωτές είτε πρόκειται για τον ιδιωτικό τομέα είτε για το δημόσιο.

Στόχος του όπως χαρακτηριστικά τόνισε είναι “Η θέσπιση ακόμη πιο απλουστευμένων διαδικασιών για την εξωδικαστική ρύθμιση χρεών των επιχειρήσεων που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους μέσω της διευθέτησης ή ακόμη και της απομείωσης των χρεών τους. Όπως γνωρίζουμε ο νέος νόμος συμβάλλει αφενός στην εξυγίανση των επιχειρήσεων ώστε να μπορέσουν να ενεργοποιηθούν ξανά και να επιβιώσουν διασφαλίζοντας θέσεις εργασίας και αφετέρου στην τόνωση της ελληνικής,οικονομίας”.

Επιπλέον ο κ. Κουρμούσης τόνισε τη συμβολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς, σχετικά με παλαιότερη πρόταση βελτίωσης των όρων του εξωδικαστικού συμβιβασμού και την κατανόησή τους από τους εκπροσώπους των θεσμών.

Σχολιάστε