My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Για τις προσλήψεις στους δήμους

Σε δήλωσή του για την προκήρυξη προσλήψεων στους δήμους, ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, υπογραμμίζοντας ότι “η Κυβέρνηση ξεπερνά κάθε προηγούμενο ανευθυνότητας και εμπαιγμού των ανέργων” και ότι “κανείς δεν μπορεί να παίζει ούτε με την αγωνία των ανέργων ούτε με την διαφάνεια και την αξιοκρατία”, αναφέρει τα εξής:

«Η Κυβέρνηση στην πρόσφατη Προκήρυξη (3Κ/2018) για την πρόσληψη 8.166 υπαλλήλων στους Δήμους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ανευθυνότητας και εμπαιγμού των ανέργων. Μετά τις συνεχείς παραβιάσεις των σχετικών διατάξεων και τους νομικούς ακροβατισμούς με τους οποίους νομοθέτησε, και αφού χάθηκαν, με δική της ευθύνη, πολύτιμοι μήνες, διαπίστωσε τώρα ότι είναι αδύνατο μέχρι τις 31 Μαρτίου να δημοσιοποιηθούν οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων.

Εξαιτίας της ανικανότητας της Κυβέρνησης, το ΑΣΕΠ υποχρεώνεται τώρα να δέχεται δεκάδες χιλιάδες ηλεκτρονικές αιτήσεις για να εκδώσει τους προσωρινούς πίνακες, χωρίς την ταυτόχρονη αξιολόγηση των δικαιολογητικών. Με δεδομένο ότι ο έλεγχος των δικαιολογητικών που θα ακολουθήσει, θα διαρκέσει πολλούς μήνες, είναι βέβαιο ότι η πρόσληψη των επιτυχόντων θα καθυστερήσει πάρα πολύ.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει ούτε με την αγωνία των ανέργων ούτε με την διαφάνεια και την αξιοκρατία».

Σχολιάστε