My Twitter Feed

27 Δεκεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η «μαφία του ξύλου» στο Ν. Κιλκίς -

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου, 2021

Νέα μέτρα και ξανά …ανηφόρα! -

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2021

Ζητούνται απαντήσεις για τη Πάολα -

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2021

Υπηρεσίες υγείας διασυνοριακά -

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2021

Λεφτά για τον Επενδυτικό Οδηγό -

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, 2021

Αναβαθμίζεται ο Γ. Φραγγίδης! -

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, 2021

Nέα διοίκηση στους αρχιτέκτονες -

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Καμπάνια ενάντια στην ακρίβεια -

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Για τη Κινητικότητα στο Δήμο Παιονίας

Η ομάδα έργου του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Παιονίας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, διαμόρφωσε τρία εναλλακτικά σενάρια για τη ανάπτυξη του μελλοντικού συστήματος κινητικότητας της περιοχής.

Ένα σενάριο κινητικότητας προδιαγράφει την προτεραιότητα (ή και τις προτεραιότητες) που θα δοθεί(ούν) στο σχεδιασμό των μέτρων αστικής κινητικότητας. Θα αποτελέσει με άλλα λόγια τον οδηγό στον οποίο θα βασιστεί ο Δήμος για την υλοποίηση μέτρων και την εφαρμογή ρυθμιστικών διατάξεων για τις υποδομές του κοινόχρηστου χώρους της πόλης.

Η φιλοσοφία διαμόρφωσης των σεναρίων αποτελεί συνδυασμό της ανάλυσης των υφιστάμενων συνθηκών κινητικότητας της πόλης, της αξιολόγησης των αναγκών και των προβλημάτων του συστήματος που υπαγορεύτηκαν κατά της διάρκεια της 1ης θεματικής διαβούλευσης από τους ίδιους τους φορείς αλλά και της σχετικής εμπειρίας από αντίστοιχες ευρωπαϊκές πρακτικές.

Ο Δήμος μας, καλεί τους πολίτες να διατυπώσουν τις απόψεις και τις προτεραιότητές τους, ώστε να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του κατάλληλου σεναρίου.

Αυτό που χρειάζεται από τη μεριά σας, είναι να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και αφού διαβάσετε και μελετήσετε τα τρία σενάρια και τα βασικά χαρακτηριστικά του καθενός, να επιλέξετε αυτό που θεωρείτε καταλληλότερο για τη διαμόρφωση του μελλοντικού συστήματος αστικής κινητικότητας της πόλης.

Το σενάριο θα πρέπει στην ουσία να απαντά στο ερώτημα:

«Πώς πιστεύετε ότι θα είναι καλύτερες οι συνθήκες στο Δήμο Παιονίας, για την πραγματοποίηση των καθημερινών σας μετακινήσεων»

Σύνδεσμος έρευνας: https://forms.gle/VZPXZz6F4ySJoumbA

Συμμετέχουμε όλοι μαζί στο σχεδιασμό της κινητικότητας του Δήμου μας!

Σχολιάστε