My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Για τη γαστρονομία της Γουμένισσας

Η παρουσίαση του βιβλίου “Γαστρονομικές Κοινότητες – Γαστρονομικοί Προορισμοί” του Γιώργου Πίττα, παρουσιάστηκε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Γουμένισσας από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας σε συνεργασία με τo Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του Τ.Ε.Ι Σίνδου, τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Παιονίας, το Επιμελητήριο Κιλκίς και την Αναπτυξιακή Κιλκίς.

Στην εκδήλωση, που αφορούσε τη συνέχεια της προσπάθειας να αποκτήσει η περιοχή της Γουμένισσας γαστρονομική ταυτότητα, ομιλητές ήταν

  • ο καθηγητής τουρισμού Φώτης Κιλιπίρης,
  • ο καθηγητής γαστρονομίας Γεώργιος Παλησίδης,
  • η περιφερειακή σύμβουλος Π.Κ.Μ. Καραμισάκη Μιχαλία,
  • η δημοσιογράφος Μπήλιω Τσουκαλά,
  • η επιχειρηματίας και οινοποιός Χλόη Χατζηβαρύτη και
  • ο Ιδιοκτήτης της εταιρείας γάλακτος και τυροκομικών ΛΥΚΑΣ ΙΚΕ  Γιώργος Λύκας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης Χρήστος, ο αντιδήμαρχος Κ. Παμπορακης Γεώργιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Τζούρτζος Αθανάσιος, Κ. Αλίρης Ιωάννης, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμένισσας Πατέρας Χριστόδουλος καθώς και οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Κιλκίς Α’ Αντιπρόεδρος Κ. Σιωνίδης Κωνσταντίνος, Β’ Αντιπρόεδρος Κ.Βιολιτζής Κωνσταντίνος, το μέλος Δ.Σ κ.Τσέτος Σωτήριος, υπεύθυνη αναπτυξιακών προγραμμάτων Κα. Καλλογερίδου Μαρία.

Ως συνέχεια της προσπάθειας αυτής θα διοργανωθούν στο μέλλον δράσεις που αφορούν τη γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής όπως σεμινάρια εκπαίδευσης επιχειρηματιών, food festival  κ.λ.π.

Σχολιάστε