My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Για την επιβίβαση σε λεωφορία

eirini-agathopoulou-001Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, σε δήλωσή της για τις νέες ρυθμίσεις επιβίβασης σε λεωφορεία, αναφέρει τα εξής:

“Πάλι κάποιοι κυβερνητικοί φωστήρες ξεπέρασαν και τον εαυτό τους, με νέες ιδέες κατά της «λαθρεπιβίβασης» στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η  πιλοτική εφαρμογή του μέτρου υποχρεωτικής επιβίβασης από την μπροστινή πόρτα του λεωφορείου, σε πάνω από 50 γραμμές του Λεκανοπεδίου και η γενίκευσή του αργότερα και στις υπόλοιπες, αποτελεί άλλο ένα δείγμα προχειρότητας και αναλγησίας στις πλάτες του  πολύπαθου επιβατικού κοινού της πρωτεύουσας, από μια πανικόβλητη δικομματική κυβέρνηση που βλέπει τα έσοδα να καταρρέουν από την υφεσιακή πολιτική της, συμπαρασύροντας και το τραγελαφικό success story που επιχείρησε να πουλήσει ο  κ. Σαμαράς.

Θα υπάρχουν λέει ενημερωτικές πινακίδες στις πόρτες… και καθαρίσαμε !

Καμία πρόβλεψη για τους συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης. Καμία πρόβλεψη για όσους/ες δεν διαβάζουν ελληνικά σ’ αυτόν τον τόπο. Καμία πρόβλεψη για τα άτομα με κινητικά προβλήματα ή τους χρήστες αμαξιδίων, αφού η μπροστινή πόρτα δεν διαθέτει ανυψωτικό σύστημα. Καμία πρόβλεψη για την επιβάρυνση των οδηγών που ήδη διαμαρτύρονται, αλλά και των ίδιων των δρομολογίων που θα καθυστερούν δραματικά. 

Αν νομίζουν ότι πράττουν με βάση την «κανονικότητα» ή την «καινοτομία» είναι για άλλη μια φορά γελασμένοι. Το μέτρο αυτό, όπου κι αν εφαρμόστηκε στο παρελθόν, δεν περπάτησε και δεν μακροημέρευσε. Η λύση είναι για άλλη μια φορά η ίδια: Nα φύγουν!”

Σχόλια
One Response to “Για την επιβίβαση σε λεωφορία”
  1. Ο/Η Β. Μάτσκος λέει:

    Για τους Κιλκισιώτες νομίζω έχει προτεραιότητα το ότι δεν έχουν ούτε …μπροστινή πόρτα για να μπουν. Δεν έχουμε αστική συγκοινωνία καν.
    Αγνοείται ακόμη από πολλούς ότι αν ο Κιλκισιώτης πει: “δεν θέλω να έχω αυτοκίνητο…θα χρησιμοποιήσω τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς” ..είναι πρακτικά δύσκολο να πάει στη δουλειά του, είναι δύσκολο να “ζήσει ευπρεπώς”…
    Άλλοι έχουν την “πολυτέλεια” να συζητάνε από ποιά πόρτα θα μπούνε στο λεωφορείο…
    Η κα Αγαθοπούλου εκπροσωπεί πλέον ΟΛΟ τον ελληνικό λαό ..αλλά ας θυμάται ότι εκλέχθηκε στο Κιλκίς

Σχολιάστε