My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης για τη Δοϊράνη

Για την εφαρμογή μιας επιθετικής τουριστικής πολιτικής στο λεκανοπέδιο της Δοϊράνης που θα συνδέσει την παραλίμνια περιοχή με αξιόλογους χώρους της ιστορίας, του πολιτισμού και της παράδοσης αξιοποιώντας παράλληλα τις φυσικές ομορφιές του τοπίου δεσμεύθηκε μιλώντας στο Δροσάτο την Πέμπτη 9 Μαϊου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Στην πράξη, όπως τόνισε, τούτο θα εκφραστεί με τη διαμόρφωση της παραλίμνιας περιοχής σε οργανωμένο χώρο αναψυχής, την αύξηση της επισκεψιμότητας του μουσείου Δοϊράνης και την περαιτέρω ανάδειξη της γαστρονομίας με σημείο αναφοράς το φημισμένο γριβάδι της λίμνης, την κατασκευή δρόμου προς τα συμμαχικά κοιμητήρια, την επαναλειτουργία του μουσείου βυζαντινής αγιογραφίας και του ανοιχτού θεάτρου του Δροσάτου, βασικές υποδομές του οποίου είναι σήμερα κατεστραμμένες.

‘’Η Δοϊράνη είναι ο κινητήριος μοχλός της προγραμματικής μας πρότασης για την τόνωση της τοπικής οικονομίας, δε θα μείνουμε όμως μόνο εκεί’’ είπε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ ξεδιπλώνοντας το σχέδιό του για την ανάδειξη του λαογραφικού μουσείου Αμαράντων, του ιστορικού μουσείου – φυλακίου ‘’Γρηγόρης Αυξεντίου’’ στον Ακρίτα και του δάσους της Κορυφής.

Το δίκτυο αξιοποίησης περνάει και μέσα από την κατασκευή του δρόμου Κορυφής – Αντιγόνειας ώστε να συνδεθεί η περιοχή με τον ορεινό τουρισμό που σχεδιάζεται για τα Κρούσια.

Ο κ. Κυριακίδης μίλησε και για τα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή: για τις απαιτούμενες ασφαλτοστρώσεις στο εσωτερικό δίκτυο, τη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, για έργα αναπλάσεων σε πλατείες και έργα διαμόρφωσης στον περιβάλλοντα χώρο που θα δώσουν ζωντάνια στο λεκανοπέδιο.

Ο Δήμος Κιλκίς για να είναι ισχυρός οφείλει να υλοποιήσει έργα υποδομής και στα χωριά μας και να είναι καθημερινά κοντά τους σε κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται. Η παρουσία του πρέπει να είναι έντονη. Με γεωπόνους που θα βρίσκονται δίπλα στον αγρότη, με τα μηχανήματα της αγροτικής οδοποιίας να βρίσκονται μόνιμα στη Δημοτική Ενότητα για να εξυπηρετούν τους αγρότες διευκολύνοντας τη σκληρή δουλειά τους, με τη βελτίωση των δεικτών λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Δροσάτου. Αυτός είναι ο ορισμός της ανάπτυξης για το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος περιόδευσε με στελέχη του την ίδια μέρα σε Ακρίτα, Αμάραντα, Δοϊράνη και Κορυφή, κάλεσε τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης να δώσουν την ευκαιρία στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ να τους υπηρετήσει με έργα που θα δώσουν δυναμική προοπτική στο λεκανοπέδιο και να προχωρήσουν με οργανωμένο σχέδιο και δουλειά όλοι μαζί Μπροστά τη Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης.

Δελτίο τύπου από Δ. Κυριακίδη

Σχολιάστε