My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Για την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης

oikologiaΗμερίδα με θέμα την παρουσίαση των στόχων και αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού  σχεδίου «EcoTASK: Ανταλλαγή μεθόδων και στρατηγικών για την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης», διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Grundtvig.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Σκοπός της ημερίδας είναι ηγενικότερη πληροφόρηση των συμμετεχόντων για το σχέδιο και ειδικότερα για τα αποτελέσματά του, καθώς και η υιοθέτηση χρήσιμων μεθόδων και πρακτικών αλλά και η αξιοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού του σχεδίου σε μελλοντικές δραστηριότητες των συμμετεχόντων.

Δικαίωμα συμμετοχής: εκπαιδευτές ενηλίκων, μαθητές, υπεύθυνοι εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αλλά και άτομα που σχετίζονται άμεσα με το περιβάλλον και επιθυμούν να αποκτήσουν ή βελτιώσουν την οικολογική τους συνείδηση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην κα. Ελευθερία Σπανού, τηλ: 2341352151 & ηλεκτρονική διεύθυνση: spanou@dhmoskilkis.gr

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση. Η παρουσία και ενεργός συμμετοχή του κοινού είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Σημειώνεται πως η παρακολούθηση της ημερίδας είναι ελεύθερη και θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης κατόπιν αιτήματος του συμμετέχοντα.

Σχολιάστε