My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Για τα προβλήματα του ΒηματίΖΩ

Τα σημαντικά θέματα που απασχολούν το ΒηματίΖΩ κατέθεσε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατέθεσε στις 7 Μαΐου προς τους  υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, η κ. Αγαθοπούλου κατέθεσε με τη μορφή Αναφοράς το έγγραφο του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς, που περιγράφει τα προβλήματα που προκύπτουν από τις υπουργικές αποφάσεις και τις ΠΝΠ με τις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία του Συλλόγου λόγω της πανδημίας.

Επίσης, εξίσου σημαντικά ζητήματα που συνδέονται με την παραπάνω αναστολή, είναι οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις σχετικά με τους ΚΑΔ και το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ καθώς και η ανεμπόδιστη συνέχιση της χρηματοδότησης του Συλλόγου μέσω του ΕΣΠΑ.

Η κ. Αγαθοπούλου, μετά και την τηλεδιάσκεψη που είχε με τους φορείς υποστήριξης ΑμεΑ του Ν. Κιλκίς, προέβη στην κατάθεση της παραπάνω Αναφοράς στη Βουλή, διότι το έγγραφο του Προέδρου του ΒηματίΖΩ περιγράφει μια κατάσταση η οποία με την πάροδο του χρόνου δυσχεραίνει την λειτουργία του Συλλόγου και πρέπει να δοθεί μια λύση από την κυβέρνηση πριν να είναι αργά.

Πηγή: Δελτίο τύπου από Ειρ. Αγαθοπούλου.

Σχολιάστε