My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Για τα ανταποδοτικά του TAP

Το ζήτημα των ανταποδοτικών έργων, ύψους 180 χιλ. ευρώ, που υποσχέθηκε η εταιρία κατασκευής του ΤΑΠ για τους οικισμούς Ελληνικό, Ίσωμα και Ριζανά, συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την περασμένη Δευτέρα.

Το θέμα έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Παύλος Τονικίδης, κάνοντας λόγο για εξαπάτηση των δημοτών των εν λόγω οικισμών, αφού αντί για έργα θα δοθούν δυο ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Μια αλλαγή, για την οποία απέδωσε τις ευθύνες στη Δημοτική Αρχή.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η παρέμβαση του συμβούλου της ίδιας παράταξης, Κώστας Ζώτος, θυμίζοντας ότι οι υποσχέσεις αφορούσαν έργα ύδρευσης.

Όσο για τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννη Φαχουρίδη, υποστήριξε ότι ο αγωγός θα προκαλέσει μόνο προβλήματα και τα ασθενοφόρα προσφέρθηκαν με στόχο να απαλύνουν τις εντυπώσεις.

Τέλος, ο  πρώην αντιδήμαρχος Κρουσίων, από περιοχή των οποίων θα διέλθει ο TAP, Θόδωρος Βαφειάδης, παραδέχτηκε ότι υπήρξε υπόσχεση για έργα ύδρευσης, τα οποία πρότεινε να γίνουν τώρα από τον ίδιο τον δήμο με τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος.

Σχολιάστε