My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Για στήριξη των επαγγελματιών

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κιλκίς πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς για να συζητήσει την πραγματική διάσταση της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής.

Στην τηλε-συνάντηση πήραν μέρος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Χατζημλάδης, η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας Μιχάλης Βιδιαδάκης, ο συντονιστής της ΝΕ Αναστάσιος Κεσίδης και μέλη της ΝΕ.

Ο κ. Χατζημλάδης μετέφερε την αγωνία του συνόλου των επιχειρηματιών και ελευθέρων επαγγελματιών του Ν. Κιλκίς για την οικονομική ύφεση που θα ακολουθήσει μετά την υγειονομική κρίση, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “το μεγάλο στοίχημα είναι να ανοίξουν όλες οι επιχειρήσεις που έκλεισαν αυτό το διάστημα”. Επίσης, αναφέρθηκε στην δέσμη προτάσεων που κατέθεσαν τα επιμελητήρια προς την κυβέρνηση και περιλαμβάνουν μέτρα μείωσης ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων.

Από την πλευρά της η κ. Αγαθοπούλου, αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία αυτής της ενημέρωσης από την πλευρά του Επιμελητηρίου, επισημαίνοντας ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε προτάσεις για γενναία οικονομικά μέτρα, τα οποία έχουν βραχυπρόθεσμους αλλά και μακροπρόθεσμους στόχους, πλήρως τεκμηριωμένα για την τόνωση της πραγματικής οικονομίας”.

Ο κ. Βιδιαδάκης ξεκαθάρισε ότι “οι προτεραιότητες που πρέπει να βάλει η κυβέρνηση πρέπει πρωτίστως να αφορούν την ενίσχυση της ζήτησης και δευτερευόντως της προσφοράς” και έκανε την διαπίστωση ότι “υπάρχουν κλάδοι για τους οποίους ήδη έχει χαθεί η σεζόν, όπως ο τουριστικός ”. Έκλεισε δε, κάνοντας αναφορά στα ελλιπή μέτρα που συμφωνήθηκαν στο Eurogroup της προηγούμενης βδομάδας.

Τέλος, ο κ. Κεσίδης ανέφερε ότι στόχος πρέπει να είναι η συμβολή όλων των φορέων και των θεσμικών παραγόντων ώστε να επηρεάσει όσο το δυνατόν λιγότερο το σύνολο της κοινωνίας αυτή η διπλή κρίση, υγειονομική και οικονομική.

Πηγή: Δελτίο τύπου από ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε