My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Για Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στην Αθήνα εκδήλωση του Ινστιτούτου για την Τοπική Διακυβέρνηση και τις Πολιτικές Καινοτομίας του EPLO με θέμα «Η σημασία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη. Προϋποθέσεις, προκλήσεις και ευκαιρίες».

Στην εκδήλωση έλαβαν το λόγο, από την πλευρά της κυβέρνησης η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, ενώ από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιώργος Γεωργαντάς. Μεταξύ των κεντρικών ομιλητών ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Βασικό θέμα της εκδήλωσης ήταν η ανάγκη μεταρρυθμίσεων στον τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ οι ομιλητές επεσήμαναν τις σημαντικές καθυστερήσεις της Ελλάδας στην υλοποίηση σχετικών δράσεων. Ο κ. Γεωργαντάς ανέδειξε την ανάγκη η κυβέρνηση και οι φορείς που έχουν την ευθύνη των συγκεκριμένων προγραμμάτων να αναλάβουν πρωτοβουλίες έτσι ώστε να υπάρξει μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στη Διοίκηση και τους πολίτες, γιατί μόνο έτσι η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση θα επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δελτίο τύπου από Γ. Γεωργαντά                             

Σχολιάστε