My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Για διεύρυνση του κοιν/κού τουρισμού

Ερώτηση με θέμα την «διεύρυνση και ενοποίηση των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού», απηύθηναν προς τους υπουργούς Εργασίας Γ. Βρούτση και Τουρισμού, Θ. Θεοχάρη, οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου και Γιώργος Μουλκιώτης, τονίζοντας τα εξής:

“Κύριοι Υπουργοί,

Τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν τόσο για τους αδύναμους που αποκτούν πρόσβαση στο αγαθό των διακοπών όσο και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έμμεσα στηρίζονται μαζί και οι εργαζόμενοι τους, ώστε να λειτουργούν με βιώσιμο τρόπο.

Τα προβλήματα που προκύπτουν φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έπληξαν κατά κύριο λόγο τον τουρισμό και τις τουριστικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το Κίνημα Αλλαγής έχει προτείνει δέσμη μέτρων για την στήριξη και επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας.

Ανάμεσα σε αυτά τα μέτρα είναι η ενοποίηση, η διεύρυνση και η ενίσχυση των προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού που απευθύνεται στον εσωτερικό τουρισμό και μπορεί να τον τονώσει αποτελεσματικά.

Για το σκοπό αυτό, προτείνουμε τόσο την ενοποίηση των προγραμμάτων όσο και την διεύρυνση των δικαιούχων, ώστε να εντάσσονται σ’ αυτούς όλοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι αλλά και οι επαγγελματίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για διακοπές.

Ταυτόχρονα, προτείνουμε την επιδότηση των μετακινήσεων με πλοία, σιδηροδρόμους, λεωφορεία ή άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς ώστε το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού να καταστεί αποτελεσματικό για την δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Και ερωτάσθε κύριοι Υπουργοί:

-Αν προτίθεστε να εξετάσετε άμεσα την πρόταση μας για ενοποίηση των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού, διεύρυνση των δικαιούχων και επιδότηση τόσο της διαμονής όσο και των μετακινήσεων των δικαιούχων;”

Σχολιάστε