My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

Για διαχείριση του άγχους

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ», θέλοντας να συµπαρασταθεί στη σχολική κοινότητα ξεκινά µια νέα διαδικτυακή δράση.

Από τις 11 Μαΐου 2020 και σε όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων, Θα παρέχεται διαδικτυακή υπηρεσία ατομικής συμβουλευτικής και υποστήριξης για θέµατα διαχείρισης του άγχους σε µαθητές και μαθήτριες Γ΄ Λυκείου, σε γονείς/κηδεµόνες τους και σε εκπαιδευτικούς τους.

Η υπηρεσία θα έχει συγκεκριµένο «χώρο» και χρόνο διεξαγωγής, Θα τηρεί το απόρρητο, θα παρέχεται δωρεάν και θα έχει διάρκεια 20 λεπτά. Η συνάντηση Θα γίνεται µε έναν από τους εξής τρόπους: τηλεφωνικά, µε βιντεοκλήση/ κλήση µέσω Favebook, και µέσω της πλατφόρμας Zoom.

Οι ενδιαφερόμενοι, ανάλογα µε τις δυνατότητες τους, Θα επιλέγουν τον τρόπο που επιθυμούν. Η ανταπόκριση στα αιτήµατα θα γίνεται µε σειρά προτεραιότητας.

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες κάτω των 18 χρονών απαιτείται γονική συναίνεση. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβοὐ θα πρέπει να επισκεφτούν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/4u99AYaUfg2Wsd5s7
Υπεύθυνη της δράσης είναι η κα. Έφη Γεωργακοπούλου, Ψυχολόγος.

Για πληροφορίες ή για οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσετε, µπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ είτε τηλεφωνικά (καθηµερινά, πρωινές ώρες) στο 23410 75311, είτε ηλεκτρονικά στο e-mail nireas@kpnireas.gr, στην ιστοσελίδα www.kpnireas.gr και στη σελίδα µας στο Facebook Νηρέας Κέντρο Πρόληψης µε μήνυμα ἰinbox.

Το Κέντρο Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ» στέκεται δίπλα στη σχολική κοινότητα και εύχεται καλή επιστροφή, καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους και όλες.

Σχολιάστε