My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Γεωργαντάς: Να πάμε σε συνέδριο

«Τα σχόλια που γίνονται για τη προεκλογική στρατηγική μας είναι εν πολλοίς δικαιολογημένα αλλά ο Β. Μεϊμαράκης ένωσε τις δυνάμεις μας κι είχε μια αξιοπρεπή παρουσία με σοβαρό λόγο».

georgantas_node_1Αυτό υποστήριξε ο Γ. Γεωργαντάς σε συνέντευξή του στο Ράδιο Επιλογές, προσθέτοντας ότι το κόμμα του θα πρέπει να νομιμοποιήσει τον όποιο νέο πρόεδρό του μέσω συνεδρίου.

Για το εκλογικό αποτέλεσμα ο επανεκλεγείς βουλευτής της ΝΔ απέδωσε την ήττα του κόμματός του στην μεγάλη αποχή, που οφείλονταν στην γενικότερη απαξίωση του πολιτικού συστήματος, καθώς και στην απογοήτευση και στην διάψευση των προσδοκιών μεγάλης μερίδας ψηφοφόρων, όπως είπε.

«Αιφνιδιάστηκα κι εγώ απ` το αποτέλεσμα. Πίστευα ότι η αποχή θα επηρεάσει κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τελικά έπληξε εμάς. Φάνηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Τσίπρας. Όσο για την απαξίωση του πολιτικού συστήματος, ξεκίνησε από κάποιους που ήταν στις πλατείες και μούτζωναν τη Βουλή», είπε.

Όσο για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, ο πρώην υφυπουργός τόνισε ότι «ο κόσμος ανέθεσε σε ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να εφαρμόσουν το μνημόνιο που οι ίδιοι έφεραν», ενώ για τη ΝΔ υπογράμμισε ότι «δεν θ` ασκήσει στείρα αντιπολίτευση αλλά όχι και άφωνη, καθότι θα είναι υποστηρικτική στα θετικά και καταγγελτική στα αρνητικά».

Σχολιάστε