My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Γεωργαντάς: Ο δρόμος πια ξεκινάει

Εξαλείφονται πλέον όλα τα εμπόδια που υπήρχαν για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Νέας Σάντας – Ασσήρου, δηλώνει ο υφυπουργός και βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς.

Ως γνωστόν, ο Δήμος Ωραιοκάστρου είχε καταθέσει αίτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με την οποία ζητούσε την ακύρωση της απόφασης περί «εγκρίσεως των περιβαλλοντικών όρων» του συγκεκριμένου έργου. Με την αίτηση αυτή ο όμορος δήμος αρνούνταν τη χρήση του δανειοθαλάμου στην θέση Καμάρα για ανάληψη των απαραίτητων γαιωδών υλικών για τις επιχωματώσεις.

Ωστόσο, όπως γνωστοποιεί ο κ. Γεωργαντάς, το Έ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ’ αριθμ. 475/2020 απόφαση του απέρριψε την αίτηση του Δήμου Ωραιοκάστρου και ως εκ τούτου η ανάδοχος εταιρεία μπορεί να κάνει χρήση του συγκεκριμένου δανειοθαλάμου .

Στη δήλωσή του, ο Κιλκισιώτης υφυπουργός υπογραμμίζει ότι “από την πρώτη στιγμή είχε ζητηθεί συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου, καθώς ο άξονας αυτός και το παράλληλο δίκτυο δεν θα εξυπηρετεί μόνο το Κιλκίς αλλά και τους κατοίκους του Δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς από τα 12 χιλιόμετρα του υπό κατασκευή δρόμου μόνο τα 3 βρίσκονται εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Κιλκίς”.

Όπως τονίζει ο κ. Γεωργαντάς, “η εξέλιξη αυτή, μαζί με τη συμπληρωματική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου, που εγκρίθηκε πρόσφατα, δίνουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν εκ νέου οι εργασίες σε δέκα περίπου μέρες και να ολοκληρωθεί έτσι ένα έργο που θα βοηθήσει σημαντικά την οικονομική ανάπτυξη του Νομού”.

Σχολιάστε