My Twitter Feed

24 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΓΑΣΚ: Χαμόγελα απ` τη συνάντηση των Αμπελοκήπων

gaskilkis-stivosΜε την συμμετοχή  περισσότερων από πεντακοσίων μικρών αθλητών διεξήχθη το  Σάββατο 15 Δεκεμβρίου με εξαιρετική επιτυχία η  χριστουγεννιάτικη αθλητική   συνάντηση  στίβου, που διοργάνωσε ο ΑΣ Ολυμπιακή Δομή με τη συνεργασία του τμήματος αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης στην κλειστή αίθουσα  “Αναστασία Κελεσίδου” του δημοτικού σταδίου των Αμπελοκήπων.

Στη συνάντηση πήραν μέρος σύλλογοι που καλλιεργούν τον Στίβο από την Θεσσαλονίκη , την Χαλκιδική και το Κιλκίς , ενώ τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες μέλη των ΔΣ των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, μέλη των διοικήσεων των συλλόγων που έλαβαν μέρος, πρωταθλητές του στίβου  και πάρα πολλοί γονείς.

Στην γιορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων οι άνθρωποι της Ολυμπιακής Δομής  επέλεξαν να προσθέσουν και την νότα του Στίβου και τα κατάφεραν με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα παιδικά χαμόγελα από την ικανοποίηση της νίκης και της προσπάθειας πλημμύρισαν την κλειστή αίθουσα και γέμισαν αισιοδοξία όλους τους παρευρισκόμενους.

Στη γιορτή αυτή του Στίβου ο ΓΑΣ Κιλκίς πήρε μέρος με πενήντα μικρούς αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών του πραγματικά χάρηκαν τους αγώνες , γνώρισαν την αθλητική άμιλλα και τον συναγωνισμό και κάποιοι κατάφεραν να διακριθούν δείχνοντας το ταλέντο τους. Φυσικά σε αγώνες τέτοιου επιπέδου πολύ μικρή σημασία έχουν οι θέσεις και τα μετάλλια , αφού αυτό που έχει σημασία είναι η χαρά της συμμετοχής όπως τόνισε και ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης που συνόδεψε τους αθλητές στην αθλητική συνάντηση.

Θέσεις στην πρώτη εξάδα των αγωνισμάτων τους πέτυχαν οι Ανέστης Νάνος 1ος στα 50 μ Αγοριών και η Αναστασία Καλογιαννοπούλου 3η στα 50 μ Κοριτσιών , η Άννα Ισχνοπούλου 4η στο ίδιο αγώνισμα, ο Δημήτρης Καραμανίδης 5ος στα 50 μ., ο Αντώνης Σταμπουλής 5ος στα 60 μ., ο Κώστας Παπαντωνίου 5ος στα 40 μ. & η Κατερίνα -Βερα Φωτιάδου 5η στην Ιατρική μπάλα.

Πέρα από τους παραπάνω, τα μικρά “αστεράκια” του ΓΑΣ Κιλκίς που αγωνίστηκαν και χειροκροτήθηκαν ήταν κατά αγώνισμα:

Στα 60 μ. : Εβελίνα Λουκίδου

Στα 50 μ.: Φανή Αβράμογλου, Μέλη Γεωργιάδου, Νικολέτα Παιταρίδου, Αλεξάνδρα Μπαβελίδου, Χαρά Δανδούλη, Βασιλική Κουκουβέτσιου, Αναστασία Φαρμάκη.

Στα 40 μ: Γιάννης Σαββίδης, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Μάριος Παπαδόπουλος, Ζαχαρίας Μαυροκεφαλίδης,  Ξενέλης, Σπύρος Φαρμάκης, Άγγελος Καλατζίας, Γιάννης Κουκουβέτσιος, Κώστας Παπαδόπουλος, Ηλίας Τσιρώνης, Βασιλική Καραμανίδου, Γιώτα Φαρμάκη, Μαρία Ντουμανίδου, Σταυρούλα Κώστογλου, Φρόσω Τσιρώνη, Ηλιάνα Αλεξανδρίδου, Δήμητρα Καρύδα, Δανάη Μακρυσοπούλου, Στέλα Παπαντωνίου, Γεωργία Παπαδοπούλου, Σοφία Κώστογλου, Ιωάννα Κουρογεωργάκη, Ζωή – Αγάπη Σφήκα, Δέσποινα Παπαδοπούλου, Μόρφω Μαυροκεφαλίδου και Δουκένη Γρηγοριάδου.

Στην Ιατρική μπάλα : Χριστίνα Λουκίδου.

Στο άλμα σε μήκος : Δέσποινα Γεωργιάδου

Τους αθλητές και τις αθλήτριες συνόδεψαν στους αγώνες ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης, το μέλος του ΔΣ του ΓΑΣΚ Κυριάκος Αβράμογλου και οι προπονητές του συλλόγου Νάντια Μπουρλούκα, Χάρης Μηναρετζής και Κωνσταντίνος Μηναρετζής.

Σχολιάστε