My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

ΓΑΣΚ: Τέσσερις παίκτες απαντούν…

Η πρώτη μέρα ενημέρωσης του χειροσφαιρικού ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, με τέσσερις παίκτες της ομάδας να απαντούν στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για το πως βλέπουν αυτές τις πρώτες μέρες προετοιμασίας, αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει το κιλκισιώτικο συγκρότημα.
Οι Βαγγέλης Κοβλακάς, Βαγγέλης Πιστόλας, Αθηνόδωρος Τοκατζόγλου και Αλέξανδρος Γιαβασίδης “ανακρίθηκαν” και πάμε να δούμε τι μας απάντησαν.
– Πως κυλά μέχρι τώρα η προετοιμασία; 
Β. Κ. “Στην προετοιμασία δουλεύουμε πάνω στο πλάνο και στον στόχο που έχουμε θέσει. Αυτός δεν είναι άλλος από την άνοδο. Άρα πρέπει να κινούμαστε σε επαγγελματικά επίπεδα κάτι που πράγματι πράττουμε. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, όμως κουβαλάμε ένα βαρύ όνομα και πρέπει να το επαναφέρουμε στην μεγάλη κατηγορία.”
Β. Π. “Πρώτα από όλα χαίρομαι που βρίσκομαι σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο.  Το κλίμα είναι εξαιρετικό, προσαρμόστηκα γρήγορα καθώς γνωρίζω όλα τα παιδιά μιας και υπήρξαμε αντίπαλοι τα τρία τελευταία χρόνια. Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα με διπλές προπονήσεις. Υπάρχει άριστη συνεργασία με την διοίκηση και στο τέλος ελπίζω να φτάσουμε στην άνοδο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.”
– Ο στόχος της ανόδου μπορεί να επιτευχθεί;
Α.Γ. “Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό καθώς συμμετέχουν λίγες ομάδες. Οι προπονήσεις κυλούν ιδανικά και ευελπιστώ στο τέλος της χρονιάς να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε και να επανέλθει ο ΓΑΣ Κιλκίς εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για ακόμη μια χρονιά στην ομάδα.”
Α.Τ. ” Όπως είπαν και τα παιδιά ο μεγάλος στόχος είναι η άνοδος στην Handball Premier. Πιστεύουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Την Κυριακή έχουμε το πρώτο μας φιλικό και ελπίζω να βγάλουμε στο γήπεδο από τώρα όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις.”
Σχολιάστε