My Twitter Feed

24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Πήραμε πάλι την ανιούσα; -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Μέτρα για σεξουαλική βία -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Μαστογράφος στο ΓΝ Γουμένισσας -

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, 2021

ΜέΡΑ25: Ομάδα Βάσης στο Κιλκίς -

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, 2021

Μένουμε σε μονοψήφιους αριθμούς -

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 2021

ΓΑΣΚ: Σχολικό τουρνουά χάντμπολ

gaskilkis-paidia-001

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 5 Ιουνίου, το τουρνουά χειροσφαίρισης δημοτικών σχολείων της πόλης μας, υπό την αιγίδα του Γ.Α.Σ.Κιλκίς, με αθρόα συμμετοχή των παιδιών, που ξεπέρασαν τα 400 σε αριθμό, συνοδευόμενα πολλά εξ’αυτών από τους γονείς τους, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από το όλο εγχείρημα.  

Χωρισμένα σε εξήντα ομάδες, έπαιξαν και διασκέδασαν στα τρία γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί ειδικά για τη περίσταση μέσα στο νέο Δ.Α.Κ, από τις οχτώ το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι.

Μέσα από τα συνολικά εβδομήντα παιχνίδια που διεξήχθησαν με τη βοήθεια και τη καθοδήγηση τόσο του προπονητή της ανδρικής ομάδας Νίκου Γεωργιάδη, του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή Γιάννη Λαζαρίδη αλλά και των προπονητών των ακαδημιών του Γ.Α.Σ.Κ., συνεπικουρούμενων από τους αθλητές της ανδρικής ομάδας, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με το άθλημα, γνώρισαν κάποιες από τις βασικές του αρχές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο ίδιο μέρος.

Με το πέρας της εκδήλωσης μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα και δωράκια απ’τις ακαδημίες του Γ.Α.Σ.Κ, καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τη λειτουργία των ακαδημίων χειροσφαίρισης της ομάδας, πάνω στις οποίες θα στηριχθεί ο σύλλογος για να επανδρώσει στο εγγύς μέλλον τα μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματά του αλλά  και το τμήμα ανδρών σε βάθος χρόνου. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, ο Γ.Α.Σ.Κ. θα έχει στις τάξεις του έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές με γνώση και επιτυχίες στα ηλικιακά τμήματα.

Η διοίκηση της ομάδας εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Σχολιάστε