My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΓΑΣΚ: Σε τροχιά αγώνων ο Στίβος

Ο ερχομός  της Άνοιξης σηματοδοτεί και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ανοιχτού στίβου, για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς.

gask-stivosΗ αρχή θα γίνει αυτό το Σάββατο 21 Μαρτίου στο στάδιο των Ιωαννίνων “Ζωσιμάδες” όπου η ΕΚΑ Δωδώνη διοργανώνει την 9η Δωδωναία συνάντηση ακαδημιών στίβου με συμμετοχή σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνει η Αλεξανδρούπολη με την διεξαγωγή στις 29 Μαρτίου της 2ης Ορφικής Συνάντησης Στίβου που διοργανώνει το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Αλεξανδρούπολης  στο στάδιο “Φώτης Κοσμάς” και που αναμένεται να αποτελέσει το αθλητικό γεγονός για τον στίβο σε όλη τη Μακεδονία και Θράκη.

Στο ενδιάμεσο των δύο αγώνων , στις 26 Μαρτίου, θα διεξαχθούν στο στάδιο του Κιλκίς οι αγώνες στίβου της Α’ φάσης για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του νομού, αγώνες οι οποίοι και αποτελούν την πρόκριση των μαθητών στους ομίλους του υπουργείου Παιδείας στο δρόμο για το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα.

Το Σάββατο 4 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν στο Κιλκίς οι αγώνες των τριάθλων (σύνθετα αγωνίσματα) για τους αθλητές & αθλήτριες της κατηγορίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ , δηλαδή  όσους και όσες γεννήθηκαν το 2002-2003 με τη συμμετοχή των συλλόγων του νομού που ανήκουν στη δύναμη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς.

Και τέλος την Μ. Τετάρτη  το απόγευμα , στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου του Κιλκίς, θα γίνει μια πολύ υψηλού αγωνιστικού επιπέδου προπονητική ημερίδα  στην οποία θα αγωνιστούν όλοι οι επίλεκτοι αθλητές & αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς , του ΟΚΑ Καβάλας και της ΓΕ Νάουσας  , στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των Τμημάτων Στίβου των πιο πάνω συλλόγων .

Σχολιάστε