My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΓΑΣΚ: Σε διεθνή νυχτερινό ημιμαραθώνιο

afisaΠανέτοιμοι για μια ανεπανάληπτη νυχτερινή αθλητική γιορτή, που θα φέρει τη Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο, δήλωσαν οι διοργανωτές του 2ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε τρεις ημέρες πριν από τη διοργάνωση του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου.

Ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Δρόμος Υγείας 5.000 μ. πραγματοποιείται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης και αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 13.000 δρομείς από 33 συνολικά χώρες, με την πλειονότητα των συμμετεχόντων πάντως να είναι από την Ελλάδα.

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς , που δίνει το παρών σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα,  θα συμμετάσχει και φέτος στους αγώνες αυτούς με έξι συνολικά   αθλητές , σκοπεύοντας μάλιστα και σε διακρίσεις.

Ο Βαλκανιονίκης πρωταθλητής του μαραθωνίου Γιάννης Παπαδόπουλος και περυσινός θριαμβευτής του αγώνα,  συμπεριλαμβάνεται στα μεγάλα ονόματα της κούρσας του ημιμαραθωνίου και στους στόχους του είναι να κάνει ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας. Μαζί του στην ίδια κούρσα θα αγωνιστούν  οι βετεράνοι Αντώνης Σαρίδης, Λάζαρος Σιδηρόπουλος, και Δημήτρης Βραχιόλογλου

Στα 5.000 μ του Λαϊκού αγώνα θα πάρουν μέρος ο μαθητής Αιμίλιος Μαβίδης , ο έφορος του Τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς Κυριάκος Αβράμογλου και ο βετεράνος Στέλιος Δελόγλου.

Η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου θα δοθεί στις 18.42 από τη Λεωφόρο Νίκης και των 5.000 μ. στις 20.40, από το Δημαρχείο. Οι δρομείς, αφού διασχίσουν κεντρικές αρτηρίες της πόλης, όπως η Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου, η Παρασκευόπουλου, η Βασ. Όλγας, η Τσιμισκή και η Πολυτεχνείου ως το Δικαστικό Μέγαρο, θα τερματίσουν στο Λευκό Πύργο.

Σχολιάστε