My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΓΑΣΚ: Παιχνίδι πρόκληση στη Κέρκυρα

Ο προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Λαζαρίδης μίλησε στην Media Day του ΓΑΣ Κιλκίς ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Φαίακα Κέρκυρας για την πρεμιέρα της Α2. Ο έμπειρος τεχνικός κατέστησε σαφές πως ο ΓΑΣΚ θα πάει στο νησί του Ιονίου για να τα δώσει όλα για τη νίκη, και θα προσπαθήσει να βγάλει στο γήπεδο τα στοιχεία που απαιτούνται για το διπλό.

– Πως βλέπεις την φετινή προσπάθεια του ΓΑΣ Κιλκίς;

” Εχουν γίνει μέχρι τώρα σημαντικές κινήσεις με τον ερχομό νέων και έμπειρων παικτών που έχουν αγωνιστεί και παλιότερα στον ΓΑΣ Κιλκίς. Το χαρακτηριστικό του συγκροτήματός μας είναι πως έχει πλούσιο ταλέντο και όρεξη στο να φέρει επιτυχίες.”

– Το Σάββατο ο ΓΑΣ Κιλκίς τίθεται αντιμέτωπος εκτός έδρας σε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

” Ο Φαίακας είναι ένας γνώριμος αντίπαλος καθώς πέρσι βρεθήκαμε αντίπαλοι σε τέσσερα παιχνίδια, είναι ο διεκδικητής της ανόδου και παίζουμε εκεί στη πρεμιέρα. Ίσως αυτό το τελευταίο δεν είναι μειονέκτημα, μιας και χτίζουμε μια ομάδα που θέλουμε να δείχνει παντού τη δυναμική της. Είναι ένα ματς πρόκληση και πρέπει να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί!”

– Που πιστεύεις θα κριθεί το παιχνίδι;

” Στην προσαρμοστικότητα που θα έχουμε στο παιχνίδι, μιας και είναι αγώνας με πολλές απαιτήσεις και πρέπει να μπούμε άμεσα στο κλίμα. Επίσης πρέπει να έχουμε καλή απόδοση στην αμυντική λειτουργία, ένα κομμάτι που δουλεύουμε πολύ και θεωρώ πως είναι το δυνατό μας σημείο.”

– Για πολλά χρόνια βρίσκεσαι στον πάγκο του ΓΑΣ Κιλκίς. Θεωρείς πως ήρθε η ώρα της επιστροφής;

” Αυτό που προσπαθώ να περάσω στους παίκτες είναι πως τίποτα δε σου χαρίζεται. Η συνεχής προσπάθεια και η διάθεση για βελτίωση είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Ο κόσμος της πόλης “διψάει” να δει τις ομάδες σε όλα τα αθλήματα να πρωταγωνιστούν. Είναι μεγάλο κίνητρο να τους δώσουμε χαρά και να αισθάνονται περήφανοι για τον ΓΑΣ Κιλκίς.”

Σχολιάστε