My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

ΓΑΣΚ: Ο Ψάρρας συστήνεται στον κόσμο!

Αν και 17 χρονών ο Δημήτρης Ψάρρας είναι ιδιαίτερα κατασταλαγμένος. Αυτό φάνηκε από τα δέκα του χρόνια όταν και επέλεξε την θέση του τερματοφύλακα. Ο νεαρός παίκτης του ΓΑΣ Κιλκίς, αλλά και της Εθνικής U18 του Beach Handball …συστήνεται στο κοινό της ομάδας μας και μας αποκαλύπτει τους στόχους του.

-Πότε ξεκίνησες την ενασχόλησή σου με την χειροσφαίριση;

– Από τα δέκα μου χρόνια. Μπήκα στις Ακαδημίες του ΓΑΣ Κιλκίς και είναι η δεύτερή μου χρονιά στην Ανδρική ομάδα. Επίσης αποτελώ μέλος και του Εφηβικού τμήματος.

– Πως διάλεξες την θέση του τερματοφύλακα;

– Από την πρώτη προπόνηση. Ρώτησε ο προπονητής σε ποια θέση θέλω να παίξω και αυθόρμητα απάντησα τερματοφύλακας.

– Ο ΓΑΣΚ έχει στη συγκεκριμένη θέση δύο έμπειρους αθλητές, και δύο μικρούς ηλικιακά.

– Ο Αστέρης (Τριανταφύλλου) και ο Βαγγέλης (Κοβλακάς), προσπαθούν μέσω των προπονήσεων να μας κάνουν καλύτερους. Ο Αστέρης έχει τεράστια εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη και μας συμβουλεύει στις προπονήσεις, και στους αγώνες δίνοντάς μας τις απαραίτητες γνώσεις του για να γίνουμε καλύτεροι.

-Στο ματς με τον Αρχέλαο πήρε χρόνο συμμετοχής.

– Ακριβώς. Πήρα χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή μου, και όποτε μου το ζητήσει προσπαθώ να είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ.

– Το Σάββατο υπάρχει η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ίδια ομάδα για το θεσμό του Κυπέλλου.

– Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε σε μια έδρα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει, μιας και έχουμε να κερδίσουμε τέσσερα χρόνια εκεί. Παρόλα αυτά είμαστε 100% προετοιμασμένοι, και αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας θα φτάσουμε στην πρόκριση.

– Σε αγχώνει που βρίσκεσαι σε μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο;

– Σίγουρα το άγχος είναι μεγαλύτερο για εμάς τους νεαρότερους ηλικιακά. Προσωπικά για μένα αποτελεί κίνητρο η άνοδος για να δείξω μέσα στο γήπεδο τι πραγματικά αξίζω.

-Με το σχολείο πως τα πας;

– Είμαι μαθητής της Τρίτης Λυκείου. Είναι μια δύσκολη τάξη καθώς καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον σου. Παρόλα αυτά καταφέρω να συνδυάζω το σχολείο με το χάντμπολ γιατί τα αγαπώ και τα δύο.

Για την πρόκριση στην Κατερίνη

Ο ΓΑΣ Κιλκίς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου στις 8 το βράδυ στην Κατερίνη με αντίπαλο τον τοπικό Αρχέλαο. Μπορεί πριν δύο εβδομάδες ο ΓΑΣΚ να πέτυχε μια σχετικά εύκολη νίκη για το πρωτάθλημα, όμως όπως υποστήριξε στους παίκτες του ο προπονητής Γιάννης Λαζαρίδης, το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ πιο δύσκολο.

Η ομάδα μας θέλει το διπλό-πρόκριση καθώς αποτελεί μέγα κίνητρο για πολλούς λόγους να υποδεχθεί στον επόμενο γύρο τον νταμπλούχο Ολυμπιακό. Κλειδιά της νίκης θα είναι η αμυντική προσήλωση και η γρήγορη μετάβαση στην επίθεση.

Σχολιάστε