My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΓΑΣΚ: “Ξεμούδιασμα” στο Παλέ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο “Παλέ ντε Σπορ” της Θεσσαλονίκης η ημερίδα κλειστού στίβου που διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη Β. Ελλάδα, που βρήκαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια αγωνιστική δραστηριότητα  στο μέσο της χειμερινής προετοιμασίας τους.

gaskilkisΣτην ημερίδα συμμετείχαν αθλητές  του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, που πιστοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την καλή αγωνιστική τους κατάσταση κάνοντας ένα “πέρασμα” στον κλειστό στίβο και ένα “ξεμούδιασμα” εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ανοιχτού .

Στην κατηγορία των Εφήβων  ο σχεδόν απροπόνητος (λόγω εκπαιδευτικού συστήματος) Παύλος Παπαδόπουλος πήρε σημείωσε  στον δρόμο των 60 μ  7”36, ενώ στο ίδιο αγώνισμα της κατηγορίας των Παίδων ο Πάνος Μουτσουρίδης  και ο Γιάννης Χαραλαμπίδης  τερμάτισαν στην 5η θέση  και στην 7η θέση στο σύνολο με 7”48 και 7”52 αντίστοιχα σημειώνοντας νέες ατομικές επιδόσεις και έδειξαν πως μπορούν ακόμη πολύ περισσότερο. Στην ίδια κατηγορία ο Παναγιώτης  Αρβανιτίδης σημείωσε 7”70, ο Νίκος Καπέτης 7”87, ο Σωτήρης Τάλος 7”92 και  ο Στράτος Γρίβας 7”97στα 60 μ πετυχαίνοντας όλοι τους νέες ατομικές επιδόσεις.

Στα 60 μ  Κορασίδων η τετρακοσιοεμποδίστρια  Ελένη Κωνσταντινίδου με εξαιρετική  εμφάνιση  τερμάτισε σε 8”66,  επίδοση που και γι αυτήν είναι νέα ατομική , δείχνοντας πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Σχολιάστε