My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΓΑΣΚ: Με 4 αθλητές στον κλασικό μαραθώνιο

Στον 30ο Διεθνή Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί  την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, θα λάβουν μέρος οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων του ΓΑΣ Κιλκίς, Γιάννης Παπαδόπουλος, Αντώνης Σαρίδης ,   Λαζαρος Σιδηρόπουλος και Δημήτρης Νικολαίδης.

Ο τέσσερις αθλητές συνεχίζουν με επιτυχία την προετοιμασία τους για τον εξαιρετικά δύσκολο αυτό αγώνα και αισιοδοξούν να πραγματοποιήσουν μια εμφάνιση τέτοια που θα ικανοποιεί τους στόχους τους.

Για τον πρωταθλητή και Βαλκανιονίκη Γιάννη Παπαδόπουλο ο στόχος είναι να βελτιώσει την ατομική του επίδοση αλλά και να επαναλάβει την περσινή επιτυχία του τερματίζοντας μέσα στην πρώτη εξάδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος διατηρώντας τη  θέση του στην εθνική μας ομάδα . Στόχος που φαντάζει εφικτός , αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά, αφού με το 2.29’47” που έχει στα πόδια του, αλλά και τις σπουδαίες εμφανίσεις του στον διεθνή ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης  και στο γύρο των Σπετσών  συμπεριλαμβάνεται μέσα στους καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους .

Για τους Σαρίδη , Σιδηρόπουλο και  Νικολαίδη που είναι αρκετά έμπειροι , πρώτος στόχος είναι κύρια ο τερματισμός αλλά και η βελτίωση των επιδόσεών τους που κυμαίνονται γύρω στις 3 ώρες 40′ – 50′.

Η εκκίνηση του μαραθωνίου θα δοθεί στις 9.00 το πρωί και ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση.

 

 

Σχολιάστε