My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΓΑΣΚ: Κρίσιμη μάχη σήμερα με Δούκα

gaskilkisΑνοίγει αύριο (19/02, 17:00) η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών με μία πολύ σημαντική αναμέτρηση για την «μάχη» της τετράδας ανάμεσα σε ΑΣΕ Δούκα και ΓΑΣ Κιλκίς στο Δαϊς.

Ο Δούκας προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο συσχετισμός των αποτελεσμάτων έχει κάνει επισφαλή την θέση του στην τετράδα των πλέι οφ. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» ισοβαθμεί με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στην 4η θέση με 16 βαθμούς και βρίσκεται μόλις έναν πόντο μπροστά από τον ΓΑΣ Κιλκίς που έχει 15.

Ο Δούκας στο αυριανό ματς θα έχει σύμμαχο του την παράδοση, αφού μετράει έξι συνεχόμενες νίκες εντός και εκτός έδρας επί του αντιπάλου του, ενώ σε 17 αναμετρήσεις στην Αθήνα από το 2001 μετράει 12 νίκες, ενώ η ομάδα του Κιλκίς έχει φύγει με το «διπλό» 5 φορές. Τελευταία νίκη του ΓΑΣΚ ήταν με 27-24 την περίοδο 2008-2009, έκτοτε ο Δούκας μετράει στην έδρα του 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

«Πιο αποτελεσματικοί»

Ο τεχνικός του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Λαζαρίδης επεσήμανε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση σε σχέση με το ματς κόντρα στην Αναγέννηση Βύρωνα. Αντιμετωπίζουμε μία δυνατή ομάδα και καλούμαστε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο». Για το αν είναι ευκαιρία για τον ΓΑΣΚ να πάρει θετικό αποτέλεσμα λόγω της κόπωσης του αντιπάλου από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά των τριών συνεχόμενων ηττών σε Ελλάδα και Ευρώπης, ο τεχνικός του Κιλκίς απάντησε: «Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι ξεχωριστά σε σχέση με αυτά της Ευρώπης. Πρώτο μας μέλημα είναι να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά».

Από την πλευρά του Δούκα, ο διεθνής τερματοφύλακας Γιώργος Γεωργιάδης, είπε: «Προερχόμαστε από μια σειρά συνεχόμενων αγώνων και σίγουρα υπάρχει κούραση. Βέβαια μετά την ήττα από τον Αερωπό, το παιχνίδι με τον ΓΑΣΚ έχει άλλη αξία για το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Πιστεύω ότι θα κριθεί στην άμυνα και στα λιγότερα λάθη».

onsport.gr

Σχολιάστε