My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΓΑΣΚ: Ευχαριστίες σε Γεωργαντά – Τονικίδη

gaskilkis

Η διοίκηση του Τμήματος Χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ. Κιλκίς θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Βουλευτή του Νομού Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή που παρείχε κατά τη διάρκεια του 2013 στην Ανδρική Ομάδα του Συλλόγου μας.

Αυτού του είδους η στάση από θεσμικούς παράγοντες του τόπου μας αποτελεί για εμάς πηγή άντλησης δύναμης για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την προβολή του τόπου μας και την επίτευξη αγωνιστικών διακρίσεων.

Η διοίκηση του Τμήματος Χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ. Κιλκίς θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλο Τονικίδη καθώς και ολόκληρο το Δ.Σ. Του Επιμελητηρίου  για την συνεχή και ουσιαστική στήριξη και αρωγή που παρείχαν κατά τη διάρκεια του 2013 στην Ανδρική Ομάδα του Συλλόγου μας.

Αυτού του είδους η στάση από θεσμικούς φορείς του τόπου μας αποτελεί για εμάς έμπρακτη απόδειξη ότι υπάρχουν και άλλες δυνάμεις  που συμμερίζονται την αγωνία μας για την προβολή του τόπου μας και την επίτευξη αγωνιστικών διακρίσεων.

Σχολιάστε