My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

ΓΑΣΚ: Εντυπωσίασε ο Αλέξ. Αλέρου

Κατέβηκε τα 37” στο δρόμο των 300 μ στα 28α Ολύμπια του Λιτοχώρου.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο δεκαπεντάχρονος αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες “28α Ολύμπια” που διοργάνωσε με επιτυχία ο αθλητικός σύλλογος ΓΑΣ Ενιπέας Λιτοχώρου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας .

Ο Αλέρου που κατέχει την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ελλάδα στο δρόμο των 600 μ με 1’25”88 , συμμετείχε σε αγώνα προετοιμασίας, ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας του, σε μια κούρσα 300 μ και σημείωσε χρόνο 36”72 , που είναι και η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα φέτος στο αγώνισμα .

Ο αθλητής του Κώστα Μηναρετζή έχει εντυπωσιάσει φέτος τους ειδικούς με το ταλέντο και τις επιδόσεις του σε όλους τους δρόμους από τα 300 έως τα 1000 μ και δίκαια θεωρείται το πιο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 600 μ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Παμπαίδων που θα γίνει στις 15 και 16 Ιουλίου στην Καβάλα.

Στους ίδιους αγώνες εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στο ίδιο αγώνισμα ένα ακόμη αυθεντικό ταλέντο του ΓΑΣ Κιλκίς , η δεκατετράχρονη Παναγιώτα Φαρμάκη σημειώνοντας επίδοση 44”48 και δείχνοντας πως έχει όλες τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Φαρμάκη έχει φετινή επίδοση 43”74 στα 300 μ και προβάλει στις υψηλές θέσεις των κορυφαίων Παγκορασίδων στο αγώνισμα.

Τέλος η δεκατριάχρονη Στέλα Παρασκευά σημείωσε για ακόμη μια φορά χρόνο κάτω από τα 3’30” στα 1000 μ τερματίζοντας στην 4η θέση στους αγώνες με 3’28”9.

Δύο χρυσά για τον Κ. Χαμουρούδη

Πιστός στα ραντεβού του με τα χρυσά μετάλλια ο βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης , αναδείχτηκε και φέτος Πανελληνιονίκης σε δύο αγωνίσματα της κατηγορίας Μ55 , στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο , μέσα σε συνθήκες αφρικανικού καύσωνα, στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Ο Χαμουρούδης επικράτησε τόσο στον ακοντισμό με βολή στα 39,60 μ (ακόντιο 700 γρ) , όσο και στο άλμα σε μήκος με επίδοση 4,94 μ. δείχνοντας έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και αυτή τη χρονιά στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Βετεράνων που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας , οπου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον Ακοντισμό , το μήκος , το άλμα σε ύψος και το επι κοντό.

Ο πρωταθλητής μας είχε αναδειχθεί πρωταθλητής και στα “Καρπασίτεια” , δηλαδή στο Εαρινό πρωτάθλημα Βετεράνων στη Θεσσαλονίκη που φέτος ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην προέδρου του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Γιάννη Καρπασίτη. Στους αγώνες αυτούς ο Χαμουρούδης είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με 39,16 μ και στο άλμα σε μήκος με 5,16 μ.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τους βαλκανικούς αγώνες ο Χαμουρούδης έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί στο Πένταθλο ρίψεων στις 23 Ιουλίου και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων στις 26-27 Αυγούστου , και οι δύο αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων

Με έξι αθλητές και δύο αθλήτριες θα συμμετάσχει ο ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης .

Στο κορυφαίο εγχώριο αθλητικό γεγονός της κατηγορίας (U20) τον σύλλογο του Κιλκίς θα εκπροσωπήσουν οι αθλήτριες Σωτηρία Καζαντζίδου στον ακοντισμό , η Ελένη Φωτιάδου στα 10.000 μ βάδην , ο Παναγιώτης Αρβανιτίδης στα 100 μ και στη σκυταλοδρομία 4Χ100 και οι Ανέστης Νάνος, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Παναγιώτης Μουτσουρίδης στα 4Χ100 και οι Νίκος Καπέτης , Δημήτρης Καραμανίδης , Γιάννης Χαραλαμπίδης & Παναγιώτης Μουτσουρίδης στα 4Χ400.

Σχολιάστε