My Twitter Feed

19 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρωτοβουλίες για τις λαϊκές αγορές -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Στάση εργασίας στα νοσοκομεία -

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, 2021

Συνδικάτα εναντίον αποβλήτων -

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, 2021

5 νέα κρούσματα σ` ένα 24ωρο -

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανανοίγουν τη Πέμπτη τα σχολεία -

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, 2021

Πάντα στα πράσινα και μας αρέσει! -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Μεγάλη μονάδα φωτοβολταϊκών -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τα σχολεία και τη Τετάρτη -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Βόμβα Τσογγίδη κατά Σισμανίδη!

sismanidis-tsoggidis1“Από τη δημοτική παράταξη που συμπήξαμε όλοι μαζί οι συμμετέχοντες εκλεγέντες και μη εκλεγέντες και που δεν είναι μαγαζί του Δημάρχου ουδέποτε έφυγα, ούτε απείχα”, δηλώνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Γιάννης Τσογγίδης, σε μια ανακοίνωσή του, η οποία δημοσιοποιεί τη σκληρή κόντρα του με τον Δ. Σισμανίδη, που για τους γνωρίζοντες υφίσταται εδώ και πολύ καιρό.

Στη δήλωσή του, ο κ. Τσογγίδης κάνει λόγο για ποκλίνουσες πρακτικές του δημάρχου “από όσα προεκλογικώς συμφωνήσαμε και πιστέψαμε σε θέματα αρχών και όχι σε προσωπικές συναλλαγές και συμφωνίες”, καθώς και για άσκηση των καθηκόντων του με αξιοπρέπεια χωρίς να υπάρχει περίπτωση να παίξει το ρόλο της Φιλιππινέζας.

Ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου ζητά απ` τους πολίτες συγγνώμη που τους απασχολεί “σε μία διένεξη με το Δήμαρχο Κιλκίς που πήρε προσωπικά χαρακτηριστικά εξαιτίας αυτού του ανθρώπου και του δήθεν κύκλου του”, καθώς και για το γεγονός ότι σήμερα διαπιστώνουν ότι είναι ανήμπορος να κάνει το παραμικρό για τον τόπο μας μπλοκαρισμένος από ένα δήμαρχο που τον καταδίκασε σε πλήρη απραξία.

Η δήλωση-βόμβα του κ. Τσογγίδη:

“Είναι άχαρο να απαντώ σε ανώνυμους κύκλους που δήθεν πρόσκεινται στο Δήμαρχο Κιλκίς, όπερ μεθερμηνεύεται ότι πρόκειται για χαλκεία ανακριβών ειδήσεων και πληροφοριών που τις διασπείρουν χωρίς να τις υπογράφουν, χωρίς να παραβλέψω και το γεγονός ότι οι μεγάλοι ηγέτες απαξιούν οι ίδιοι να απαντούν σε ενυπόγραφα κείμενα ή δημοσιεύματα, αλλά βάζουν τους υποτακτικούς τους αν υπάρχουν κι αυτοί ή είναι αποκυήματα φαντασίας να δίνουν ανώνυμους ισχυρισμούς!

Εγώ πάντως συνεχίζω ό,τι υποστηρίζω (σωστό ή λανθασμένο) να το υπογράφω. Διευκρινίζω, λοιπόν, ότι από τη δημοτική παράταξη που συμπήξαμε όλοι μαζί οι συμμετέχοντες εκλεγέντες και μη εκλεγέντες και που δεν είναι μαγαζί του Δημάρχου ουδέποτε έφυγα, ούτε απείχα. Αποκλίνουσες από όσα προεκλογικώς συμφωνήσαμε και πιστέψαμε (αναφέρομαι πάντοτε σε θέματα αρχών και όχι σε προσωπικές συναλλαγές και συμφωνίες) είναι οι πρακτικές του Δημάρχου. Άρα, λοιπόν, αυτός έχει το πρόβλημα και όχι εγώ.

Ευρισκόμενος βεβαίως στην τιμητική θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου έχω τη στοιχειώδη ευθύνη να ασκήσω τα καθήκοντά μου με όση αξιοπρέπεια, ακεραιότητα, ευρύ πνεύμα και ευπρέπεια μπορώ μέσα σ’ αυτό το κλίμα που υπάρχει γενικώς στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα το πράξω με τον ίδιο τρόπο ακόμη για τις 140 ημέρες που απέμειναν μέχρι το τέλος της θητείας μου χωρίς να υπάρχει περίπτωση ποτέ να παίξω το ρόλο της Φιλιππινέζας. Στο τέλος της θητείας μου θα γίνει και ο απολογισμός μου και θα εξηγήσω και στους πολίτες τι ακριβώς έγινε όλη αυτή την περίοδο των 30 μηνών.

Αυτό που μπορώ να κάνω άμεσα είναι να ζητήσω απ΄όλους τους πολίτες συγγνώμη που τους απασχολώ σε μία διένεξη με το Δήμαρχο Κιλκίς που πήρε προσωπικά χαρακτηριστικά εξαιτίας αυτού του ανθρώπου και του δήθεν κύκλου του.

Τους ζητώ ακόμη συγγνώμη που διεκδίκησα την ψήφο τους με έναν βεβαίως ευπρεπέστατο τρόπο και όσοι με ψήφισαν ιδιαιτέρως στην πόλη του Κιλκίς και τα γύρω χωριά μας ποντάροντας στις δυνατότητές μου σήμερα διαπιστώνουν ότι είμαι ανήμπορος να κάνω το παραμικρό για τον τόπο μας μπλοκαρισμένος από ένα Δήμαρχο που με καταδίκασε σε πλήρη απραξία.”

 

Σχολιάστε