My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Βραβείο για 5ο Δημοτικό Κιλκίς

To 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας του στο έργο eTwinning “Eco- life”, από τη συντονιστική επιτροπή του E-twinning, που εδρεύει στις Βρυξέλλες.

5-dimotiko-kilkisΗ εργασία των μαθητών και του σχολείου αναγνωρίστηκε στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας ένα πιστοποιητικό, το οποίο μπορεί να επισυνάψει στην ιστοσελίδα του και να το εκθέσει στο σχολείο. Επίσης, το έργο θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Στην ευρωπαϊκή εκπαιδευτική πλατφόρμα E-Twinning συμμετέχουν εκπαιδευτικοί από όλη την Ευρώπη με σκοπό τη σύναψη συνεργασιών σε κοινά έργα με τους μαθητές τους, την επιμόρφωση και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε εκπαιδευτικά ζητήματα, τους διαθέσιμους πόρους και τις δυνατότητες που προσφέρει η ΕΕ. Είναι ο βασικός ιστότοπος για την εξεύρεση εταίρων για δράσεις Erasmus+

Το συγκεκριμένο έργο με τίτλο Eco-Life, πέρασε από τα εξής στάδια: Εγκρίθηκε από την εθνική συντονιστική επιτροπή του Υπουργείου Παιδείας, υλοποιήθηκε με τη συνεργασία 4 εταίρων (Ελλάδα, Λεττονία, Κροατία και Πολωνία) κι 5 εκπαιδευτικών. Με την ολοκλήρωση του έργου το καταθέσαμε για εθνική ετικέτα ποιότητας, την οποία και κερδίσαμε. Για την Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας, η οποία είναι η μεγαλύτερη διάκριση κι αυτομάτως βάζει το έργο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό e-twinning, πρέπει να πάρουν τουλάχιστον 2 εταίροι την Εθνική ετικέτα ποιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και όλη την πορεία του έργου συνοπτικά, μπορείτε να τη δείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου.
http://5dim-kilkis.kil.sch.gr/joomla/

Σχολιάστε