My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Βράβευση μαθήτριας του Δροσάτου

Η μαθήτρια της Στ΄ Τάξης του 2/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Δροσάτου, Ιωάννα  Δημητριάδου, κατέλαβε την 3η θέση στη τελική φάση του 4ου Διαγωνισμού Ορθογραφίας  «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα», κάνοντας έτσι υπερήφανους την οικογένειά της, τους δασκάλους, τους συμμαθητές/συμμαθήτριες και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Επρόκειτο για διαγωνισμό που αφορούσε μαθητές/μαθήτριες της Ε΄ και Στ΄ Τάξης όλων των δημόσιων και ιδιωτικών δημοτικών σχολείων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που προκήρυξε το Δημοτικό Σχολείο Δελασάλ.

Οι μαθητές, που συμμετείχαν,  διαγωνίστηκαν προφορικά στην ορθογραφία, τον συλλαβισμό και την αναγνώριση της γραμματικής λειτουργίας λέξεων, οι οποίες επιλέχθηκαν με κλήρωση από τράπεζα λέξεων των διοργανωτών ( βασισμένη στην ύλη των αντίστοιχων τάξεων ). Για την ιστορία οι προηγούμενες δύο φάσεις της διαδικασίας είχαν λάβει χώρα στα σχολεία των συμμετεχόντων.

Οι δάσκαλοι κι οι συμμαθητές/συμμαθήτριες της Ιωάννας την συγχαίρουν γι’ αυτήν την επιτυχία και της εύχονται κι άλλες διακρίσεις.

Σχολιάστε