My Twitter Feed

20 Αυγούστου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

«Πόλεμος» κατά αγριογούρουνων! -

Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Δ. Παυλίδης: Η εμπειρία μου στη Κολομβία -

Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Κουκάκης: Σφήνα στους μεγάλους -

Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

“Συνεχίζεται η εκδικητικότητα” -

Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Πτώση αλλά ανησυχία για το μέλλον -

Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

4ος στο κόσμο ο Δημήτρης Παυλίδης! -

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

“Ξεπέρασαν κάθε όριο ευτελισμού” -

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Γ. Κορακίδης: Πρώτος σε όλο το κόσμο! -

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Βράβευση Κορακίδη στο Δημαρχείο

Τις θερμές συγχαρητήριες ευχές του στον παγκόσμιο πρωταθλητή σφυροβολίας Γιάννη Κορακίδη εξέφρασε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, την Παρασκευή 19 Αυγούστου κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Δημαρχείο κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου.

Ο 19χρονος χρυσός σφυροβόλος,που έλκει την καταγωγή του από το Πεδινό, συζήτησε με το Δήμαρχο Κιλκίς για την μοναδική εμπειρία των αγώνων στο Κάλι Κολομβίας και τις αγωνιστικές του επιδόσεις ενώ αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια για τη συνέχιση των προπονήσεών του, υπό την καθοδήγηση ομοσπονδιακού προπονητή, προκειμένου να συμμετάσχει με αξιώσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 ή στην επόμενη διοργάνωσή τους στο Λος Άντζελες.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς εξήρε το ήθος και τη σεμνότητα του παγκόσμιου πρωταθλητή από το Γυμναστικό Σύλλογο Μανδρών σημειώνοντας ότι υπηρετεί υποδειγματικά, σε νεαρή μάλιστα ηλικία, τα ιδεώδη του αθλητισμού ενώ μίλησε και με επαινετικά λόγια για τον προπονητή του Γιάννη Χρίστογλου.

Ο κ. Κυριακίδης απένειμε τιμητικό ενθύμημα του Δήμου Κιλκίς στον Γιάννη Κορακίδη και του ευχήθηκε πολλές και συνεχείς διακρίσεις στο άθλημα της σφυροβολίας συμπληρώνοντας ότι η νίκη του προκάλεσε αισθήματα εθνικής ανάτασης σε όλη την Ελλάδα και στο Δήμο Κιλκίς.

Τον νεαρό πρωταθλητή συνόδευαν οι γονείς του Κωνσταντίνος Κορακίδης και Ιφιγένεια Χνιτίδου.

Σχολιάστε