My Twitter Feed

14 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένουμε …μονοψήφιοι -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ν` ανακληθεί η δίωξη Καλεμκερίδη -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

“Προσλήψεις …χθες για την υγεία” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Ετοιμότητα ενόψει “Μήδειας” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

“Ο εμβολιασμός δεν πάει καλά” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΙΒΙΠΕΚ: Υπέρ αλλά μη τοξικά -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση Γεωργαντά για Βιβλιοθήκη -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Βράβευσε τον Σημαιοφορίδη ο ΓΑΣ Κιλκίς

 

Στην διάρκεια των φετινών αγώνων στίβου “Ελευθέρια” το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς με ιδιαίτερη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη βράβευσε  τον παλιό προπονητή του Ιωσήφ ( Σάκη) Σημαιοφορίδη.

simaioforidis-minarentzisΒράβευσε τον καθηγητή στο σχολείο, τον καθηγητή στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, τον επί σειρά ετών προπονητή των Εθνικών ομάδων του ποδοσφαίρου, τον προπονητή του στίβου.

Ένα άνθρωπο του αθλητισμού, ένα άνθρωπο που υπηρέτησε την Αθλητική Ιδέα με τη δική του ξεχωριστή προσφορά και ιστορία στο χώρο του αθλητισμού.

Ο Σάκης Σημαιοφορίδης , αν και προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου, στον οποίο έχει γράψει τη δική του τεράστια ιστορία, με διακρίσεις ως προπονητής, σε Διηπειρωτικά, Ευρωπαϊκά και Βαλκανικά πρωταθλήματα και έχοντας αναδείξει και καθιερώσει μεγάλες μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου,  διετέλεσε για αρκετά χρόνια προπονητής στο τμήμα στίβου του συλλόγου μας έχοντας αποτελέσει  μια ξεχωριστή ψηφίδα, στο 35χρονο ψηφιδωτό και ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας του στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.

simaioforidisΉταν τα πρώτα δύσκολα χρόνια της περιόδου της δεκαετίας του ’80 όταν ο ΓΑΣ Κιλκίς έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να βρει τον βηματισμό του στα χωμάτινα στάδια και την πορεία του στο αθλητικό περιβάλλον του Ελληνικού  στίβου.

Ήταν από τους πραγματικούς ΕΡΓΑΤΕΣ του αθλητισμού και με τις προσπάθειές του κατάφερε να προσελκύσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών καθημερινά στο στάδιο , καταφέρνοντας μάλιστα να αναδείξει πρωταθλητές και πανελληνιονίκες , όπως η Ολγα Βέλκου, η Γιάννα Γιαμαλή, η Μαρία Χιονίδου, η Δήμητρα Μελισσανίδου, η Μαρία Αντωνιαδου, ο Γιώργος Καρυπίδης, ο Πασχάλης Μπαξεβάνης , ο Ιγνάτης Αγγαθαγέλου και πολλοί άλλοι

Την ειδική βράβευση στον Σάκη Σημαιοφορίδη έκανε , εκπροσωπώντας το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, ο επι 35χρόνια προπονητής Κωνσταντίνος Μηναρετζής

Σχολιάστε