My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Βολές Βαφειάδη και απόσυρση

Με ευθεία επίθεση κατά της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ και του βουλευτή Γ. Γεωργαντά, ο πρώην αντιδήμαρχος Κιλκίς και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης από τον συνδυασμό Σισμανίδη στις προηγούμενες εκλογές, Θεόδωρος Βαφειάδης, γνωστοποιεί ότι δεν θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος.

Κάνοντας λόγο για “ανίερες συμμαχίες ανθρώπων” και για “κούρσα των αλόγιστων εξόδων”, ο κ. Βαφειάδης τονίζει στη δήλωσή του τα εξής:

“Όπως πολύ καλά γνωρίζουν πάρα πολλοί φίλοι μου είχα την ευγενή φιλοδοξία να διεκδικήσω την τιμητική θέση του Δημάρχου Κιλκίς στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές κινούμενος με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και έχοντας ως αφετηρία τον φιλελεύθερο χώρο, αλλά χωρίς διακρίσεις για τους πολίτες και χωρίς κομματική κηδεμονία.

Δυστυχώς όμως το νοσηρό κλίμα που διαμορφώνεται σταθερά εδώ και μήνες με προεξάρχουσα τη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν. Κιλκίς και τον βουλευτή κ. Γεωργαντά που έδωσαν εικονικές «στηρίξεις» μέχρι τις ανίερες συμμαχίες ανθρώπων που προσπαθούν απλώς να διασώσουν τον εαυτό τους στοχεύοντας στην επανεκλογή τους και ακόμη την κούρσα των αλόγιστων εξόδων αρκετών υποψηφίων που ελπίζω να μπορούν να δικαιολογήσουν τις δαπάνες τους κάποια στιγμή, με απωθούν από του να θέσω υποψηφιότητα και να απέχω από τον αθέμιτο, αλλά και αδιαφανή ανταγωνισμό.

Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες και όλο αυτό το κλίμα συνεργούντος και του εκλογικού νόμου του ΣΥΡΙΖΑ θα γεννήσει τερατογενέσεις στο Δήμο Κιλκίς.

Σε όλα αυτά φυσικά δεν είναι αμέτοχη και η τοπική «μαχόμενη δημοσιογραφία» που σιωπά ηχηρά!

Κύριοι ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Ήρθε η ώρα να θερίσετε.

Ήρθε η ευκαιρία σας να εκλεγείτε Δήμαρχοι.

Σας την παρέχω απλόχερα ευχόμενος καλή επιτυχία.

Παραμένουμε στις επάλξεις και θα παρακολουθούμε από κοντά τα γεγονότα στο βαθμό που θα είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο και όχι για τον εαυτούλη μας.”

Σχολιάστε