My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κιλκίς: Επιτυχής ο αποχιονισμός -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Βοηθεια σε κοινωνικα παντοπωλεια

     Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Χρήστου Γουντενούδη, και την καθοριστική συμβολή του Τμήματος Εμπορίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη καθαριότητας, βρεφικής φροντίδας και προσωπικής υγιεινής από επιχειρήσεις εμπορίας και διανομής τροφίμων και από παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, για τους κατοίκους του τόπου μας, που πλήττει η ολοένα αυξανόμενη οικονομική και κοινωνική κρίση. 

     Με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν οι εταιρείες παραγωγής τροφίμων EURIMAC A.E., ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΪΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε., ΠΑΡΠΑΡΑΣ Α.Ε., ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε., οι υπεραγορές ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΕΓΝΑΤΙΑ και οι παραγωγοί κ.κ. Γεώργιος Μπίκος, Αστέριος Γ. Αμπράζης, Νικόλαος Γ. Αμπράζης, Νικόλαος Κ.Αμπράζης, Μίχαλης Τίκας, Πέτρος Καραδήμος και προσέφεραν περίπου 2.000 κιλά τρόφιμα και είδη καθαριότητας.

     Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, ο αντιπεριφερειάρχης και οι τρεις περιφερειακοί σύμβουλοι, Παύλος Θωμαϊδης, Ανδρέας Βεργίδης και Χρήστος Ανθρακίδης, παρέδωσαν στους εκπροσώπους των μητροπόλεων Κιλκίς  και Γουμένισσας τα πακέτα των προσφορών, τα οποία προορίζονται για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και για τα ενοριακά συσσίτια Κιλκίς και Παιονίας.

Κατά την παράδοση, ο κ. Γκουντενούδης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «με την ελπίδα και την προσδοκία ότι η κρίση θα εξομαλυνθεί σύντομα και η ποιότητα της ζωής μας θα επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς, θέσαμε ως στόχο να ευαισθητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις -τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά- και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας μια μικρή ανακούφιση με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα».

     Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ευχαριστεί δημόσια όλους τους παραπάνω χορηγούς τους προγράμματος, καθώς και την ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ Α.Ε. για την προσφορά των πασχαλινών αυγών.

Σχολιάστε