My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Βοήθεια γονέων Ν. Σάντας προς άπορες οικογένειες

dianomi_trofimaΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νέας Σάντας πήρε την πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών, για τις άπορες οικογένειες, που πραγματοποιήθηκε από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου.
Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας ήταν μεγάλη και ζεστή, αποδεικνύοντας πως παρά το γεγονός ότι η οικονομική κρίση εξαφάνισε το υστέρημά μας, η καλοσύνη και η αλληλεγγύη παραμένουν ζωντανές στις καρδιές μας.
Με τις καλύτερες ευχές του για το Νέο Έτος, ο Σύλλογος απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν την προσπάθειά του και έδωσαν μια μικρή “ανάσα” στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Η ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νέας Σάντας Κιλκίς και οι Σύλλογοι Ποντίων, Γυναικών, Περιβάλλοντος, “Ποντιακός” και Φιλαρμονική, ευχαριστούν θερμά όλους και όλες που συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών για τις άπορες οικογένειες, από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου 2012.
Η συμμετοχή σας σε αυτή την πρωτοβουλία αποδείχθηκε πολύτιμη, καθώς τα φετινά Χριστούγεννα, προσφέρατε βοήθεια μέσα από μια κίνηση αλληλεγγύης σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Ευχαριστούμε, δε, θερμά και τις εταιρείες που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη ζεστασιά στην πρόσκλησή μας για την παροχή δωρεάν προϊόντων: “EURIMAC”, “AS COMPANY,” “ΖΑΝΝΑ”, “ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ” και “ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ”.”
Σχολιάστε