My Twitter Feed

12 Ιουνίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΒΙΠΕ: Ναι στον επενδυτικό οδηγό -

Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2021

Νέος πρόγραμμα για δωρεάν τεστ -

Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2021

ΓΝΓ: Θα συνεχιστεί η προσφορά -

Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2021

2 + 7 κρούσματα, το διήμερο -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

Kατά διακρίσεων και αποκλεισμού -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

“Βγάλτε δελτία σε προσφυγόπουλα” -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

Πολυκαστρινά: Πρόγραμμα εκδηλώσεων -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

ΝΔ: Δεν κλείνει το ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

ΒΙΠΕ: Ναι στον επενδυτικό οδηγό

Την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κιλκίς που στοχεύει στην προσέλκυση επενδύσεων, δηλαδή τον Επενδυτικό Οδηγό προς Υποψήφιους Επενδυτές, στηρίζουν οι βιομηχανίες της ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου.

Αυτό τονίστηκε από την πρόεδρο της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. ΑΕ, Ευαγγελία Μυλωνά, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε προ ημερών με αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον πρόεδρο Χρήστο Χατζημλάδη, τον διοικητικό προϊστάμενο Γεώργιο Ηλιάδη και την συνεργάτιδα του φορέα, δικηγόρο Καλλισθένη Πάκα.

Υπογραμμίζοντας ότι «πρόκειται για ένα πρωτοπόρο και καινοτόμο εργαλείο προσέλκυσης επενδύσεων το οποίο θα είναι τρίγλωσσο (Ελληνικά-Αγγλικά-Γερμανικά) σε έντυπη και ψηφιακή μορφή και θα έχει στην ολοκλήρωσή του δυναμική λειτουργία με οn line αποτύπωση πρωτογενών και δευτερογενών πληροφοριών για τον υποψήφιο Επενδυτή», ο κ. Χατζημλάδης παρουσίασε, συνοπτικά, ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του όλου εγχειρήματος. Τόνισε δε, ότι προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα θεωρεί απαραίτητη τη συνεργασία όλων των φορέων του νομού.

Από την πλευρά της, η κ. Μυλωνά κατέθεσε τις προτάσεις της για τη βέλτιστη ανάπτυξη του όλου εγχειρήματος.

Στη συνάντηση συμμετείχε, επίσης, ο διευθυντής του Διοικητικού Κέντρου της ΔΙΒΙΠΕΚ Αθανάσιος Δημητριάδης, ο οποίος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα θέματα της ΒΙ.ΠΕ. και των επιχειρήσεων της.

Σχολιάστε