My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Βιολ. Κωφίδου: ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, από τη Βιολέττα Κωφίδου:

Αγαπητές συνδημότισσες – αγαπητοί συνδημότες,

Γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1959. Κατοικώ και εργάζομαι σε χωριά του Δήμου Κιλκίς και είμαι μητέρα δυο παιδιών. Έχω αποφοιτήσει από το 6-τάξιο Γυμνάσιο θηλέων Κιλκίς. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο της πόλης Μπίλεφελντ Γερμανίας και έχω μετεκπαιδευτεί ως προγραμματίστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Γερμανία. Εργάστηκα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ως προγραμματίστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Γερμανία και ως υπεύθυνη εξαγωγών στη βιομηχανική ζώνη Σταυροχωρίου Κιλκίς. Από την σχολική χρονιά 1998 – 1999 εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Σε συλλογικότητες συμμετέχω από τα φοιτητικά μου χρόνια. Συμμετείχα ως ταμίας σε Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών και Επιστημόνων Μπιλεφελντ (Γερμανία), του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαυρονερίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω και Μέσων Αποστόλων και ως πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω και Μέσων Αποστόλων. Τα τελευταία χρόνια συμμετείχα ενεργά σε εθελοντική ομάδα που παρασκεύαζε φαγητά, ταξινομούσε και διένεμε αγαθά στους πρόσφυγες στην Ειδομένη και στο Χέρσο και σε εθελοντική ομάδα που για τρία καλοκαίρια στήριζε την λειτουργία του θερινού κινηματογράφου στον λόφο του Αγίου Γεωργίου.

Στηρίζω την πρωτοβουλία «Συμμετέχω – Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη», γιατί ταυτίζω το όνομα Τάκης Αγαθόπουλος με την έννοια Ενεργός Πολίτης και γιατί πιστεύω πως ένας Ενεργός Πολίτης δεν διαχειρίζεται μόνον υποθέσεις και καταστάσεις αλλά στοχεύει στην «οργάνωση και λειτουργία μιας καλύτερης κοινωνίας σύμφωνα με ορισμένες αξίες».

Σχολιάστε