My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

«βηματίΖΩ»: Ημερίδα γι` αυτισμό

unnamedΟ  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς  πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία  την  Ημερίδα με θέμα “Η Δομημένη Εκπαίδευση-ΑΥΤΙΣΜΟΣ- Κατασκευή Εκπαιδευτικού Υλικού για Μαθητές με Αυτισμό”,  στις 2 Δεκεμβρίου 2013 στα πλαίσια της Εθνικής Ημέρας Ατόμων με  Αναπηρία.

Οι δύο κύριες εισηγήτριες, η κα Χρύσα Καρρά και η κα Βογιατζή Νίκη μας επιμόρφωσαν  γύρω από   την μάθηση στα παιδιά με Αυτισμό ενώ ταυτόχρονα μας  προέτρεψαν  να κατασκευάζουμε οι ίδιοι υλικό για να μπορούμε να εργαστούμε με αυτούς του μαθητές δείχνοντας μας τον τρόπο!

Το κοινό της Ημερίδας συμπεριελάμβανε   εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, λογοθεραπευτές, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, γυμναστές, νοσηλευτές,  νηπιαγωγούς, γεωπόνους, βρεφονηπιοκόμους, φροντιστές ΑμεΑ, τεχνολόγους  και  φυσικά γονείς.

Με μεγάλη μας χαρά είχαμε κοντά μας εκπροσώπους από διάφορες Δομές και Εταιρείες από πολλές πόλεις της Ελλάδος όπως την Κατερίνη, τον Βόλο, την Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή κ.α. Ο Κύριος στόχος της διοργάνωσης αυτής της Ημερίδας ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση γύρω από την συγκεκριμένη αναπηρία καθώς και η ανάδυση προβληματισμών και τρόπων προσέγγισης τα οποία αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν σε βάθος με προοπτικές εξέλιξης!

Είναι υπόσχεση για εμάς πλέον αλλά και ευελπιστούμε και για όλους τους φορείς και τις δομές που ασχολούνται με την αναπηρία να ενημερώσουμε και να επιμορφώσουμε μέσα στο πέρασμα των χρόνων  όλο το κοινό ανεξαρτήτως ειδικοτήτων ή εργασιακής κατάστασης.

Ευχαριστήρια

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» ευχαριστεί

  • Την Διεύθυνση Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων με υπεύθυνο τον κο. Λιναρδάκη Ιωάννη, για την άριστη συνεργασία με τον φορέα μας στην υλοποίηση από κοινού της ημερίδας με θέμα «Η δομημένη εκπαίδευση –ΑΥΤΙΣΜΟΣ – Κατασκευή Εκπαιδευτικού Υλικού για μαθητές με Αυτισμό» που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της  3ης Δεκέμβρη – Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
  • Την Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Κιλκίς και τον πρόεδρο της κο. Χατζηευφραιμίδη Νικόλαο
  • Την επιχείρηση ΡΟΔΙ ΕΛΛΑΣ
  • Την οικογένεια του κου. Ντουμανίδη Δημήτριου – Τάνιας

για την προσφορά εδεσμάτων, φυσικών χυμών και αναλώσιμων υλικών για την ημερίδα με θέμα «Η δομημένη εκπαίδευση –ΑΥΤΙΣΜΟΣ – Κατασκευή Εκπαιδευτικού Υλικού για μαθητές με Αυτισμό» που πραγματοποίησε ο φορέα μας στα πλαίσια της  3ης Δεκέμβρη – Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η συμβολή τους ήταν πολύτιμη και ουσιαστική.

Σχολιάστε