My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΒηματίΖΩ: Επίσκεψη κι ευχαριστήρια

Στις 26 Φεβρουαρίου 2020, ωφελούμενοι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», μαζί με μέλη της διεπιστημονικής ομάδας, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Ασσήρου, έπειτα από πρόσκληση του σχολείου, με σκοπό την παραλαβή καπακιών που είχαν συλλέξει οι μαθητές, για τον φορέα μας, την συνεκπαίδευση και συνύπαρξη των ωφελουμένων μας με άτομα τυπικής ανάπτυξης.

Επίσης δόθηκε η ευκαιρία στους ωφελούμενούς μας να συστηθούν και να έχουν ενεργό ρόλο στην παρουσίαση που έγινε από τις κυρίες Λαζαρίδου Ειρήνη και Μπουρλούκα Κωνσταντία. Η A’,Β ’ και Γ’ τάξη του Δημοτικού σχολείου με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την παρουσίαση για την διαδικασία της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια του σχολείου κα Όλγα Σεχίδου και τους εκπαιδευτικούς Μανωλάκου Μάρθα, Θρασυβουλίδης Κωνσταντίνος, Ταραζά Κατερίνα, Χαλκίδης Ανδρέας, Καρακώστας Ιωάννης και Κατινιού Νατάσα για την υποδοχή και την ζεστή φιλοξενία τους.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του ΝΠ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για την υλοποίηση του Έργου «ΚΔΗΦ – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» » με κωδικό ΟΠΣ 5001582, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Ευχαριστήρια

*Το Δ.Σ., οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ευχαριστούν θερμά την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «pita house» κα Ελευθερία Κοτέλη, για το δωρεάν γεύμα που παρέθεσε σε 20 ωφελούμενους και στο προσωπικό του Συλλόγου.

Οι ωφελούμενοι απήλαυσαν το γεύμα τους στοv πολύ ωραία διακοσμημένο χώρο του «pita house», και ευχαρίστησαν και οι ίδιοι την κα Κοτέλη για την ευγενική της προσφορά, δείχνοντας απρόσκοπτα την χαρά τους.

Η προσφορά του είναι για εμάς πολύτιμη και η πράξη του αυτή μας συγκινεί βαθιά.

*Το Δ.Σ., οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ευχαριστούν θερμά τον φυσικοθεραπευτή κο Θεολόγο Ζώτο για την ευγενική και τόσο χρήσιμη δωρεά, μαγειρικής χύτρας ταχύτητας, για την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΒηματίΖΩ ΙΙΙ.

Σχολιάστε