My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Βετεράνοι Γουμένισσας και ΠΑΟΚ

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Πολυπέτρου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Γουμένισσας υποδέχτηκαν την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ήταν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα, όπου οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά να αγωνίζονται μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που μεσουράνησαν τις προηγούμενες δεκαετίες στα γήπεδα, τόσο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ όσο και αυτή της Εθνικής Ελλάδας.

Πριν την έναρξη του αγώνα το Δ.Σ. του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Γουμένισσας, τίμησε για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, από πλευράς ΠΑΟΚ τους Χρήστο Τερζανίδη και Φιλώτα Πέλλιο και από πλευράς Πάϊκου Γουμένισσας τους Πέτρο Σιάλδα και Ματθαίο Χρυσανθίδη.

Στο αγωνιστικό μέρος έγινε ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ, με τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ να υπερισχύουν με σκορ 6-4. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε δεξίωση στο αναψυκτήριο Disneyland στη Γουμένισσα, όπου οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα της περιοχής και να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για την ποιότητα του κρασιού, του τσίπουρου και της γράπας που τους προσφέρθηκαν.

Οι ενέργειες του Δ.Σ. των παλαιμάχων της Γουμένισσας αποσκοπούν τόσο στην προβολή της περιοχής, όσο και στη δυνατότητα να γνωρίσουν οι φίλαθλοι από κοντά ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στα Ελληνικά γήπεδα. Το επόμενο ραντεβού των παλαιμάχων Γουμένισσας είναι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τους παλαίμαχους του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε