My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Βίντεο περιοδειών Παραστατίδη

Κινηματικά κι από τα κάτω

Μια πολύ διαφορετική προεκλογική καμπάνια κάνει ο Στέφανος Παραστατίδης, υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στο ν. Κιλκίς. Και δεν είναι μόνο ότι επιμένει κινηματικά και πόρτα πόρτα, όπως ήταν για πολλά χρόνια το χαρακτηριστικό γνώρισμα του ΠΑΣΟΚ.

Ο Στέφανος Παραστατίδης οργώνει κυριολεκτικά το νομό και συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις πολιτικές ομιλίες, αναλύοντας σειρά από θέματα που δεν απασχολούν μόνο την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά κυρίως τους πολίτες που επιθυμούν και πάλι οι αρχές κι οι αξίες  της προοδευτικής παράταξης να γίνουν η πυξίδα της πορείας της χώρας.

Ο κόσμος ανταποκρίνεται πολύ θερμά σε αυτές τις συζητήσεις, ανοίγοντας και δύσκολα θέματα, που δεν βλέπουμε συχνά σε προεκλογικές περιόδους. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο πιο πάνω, σχετικά με το περιβόητο “λεφτά υπάρχουν”.

Δείτε επίσης μιλώντας στο χωριό Κεντρικό, για μια Δημοκρατία με νέους θεσμούς για όλους, τι λέει για το πώς αλλάζουν τα πράγματα και βγαίνει ο κόσμος από το περιθώριο:

Ο κ Παραστατίδης εξάλλου, έχει πολλές φορές στις ομιλίες του τονίσει ότι το μεγάλο στοίχημα αυτών των εκλογών είναι να αναδείξουμε τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το Κίνημα Αλλαγής από τους υπόλοιπους κομματικούς σχηματισμούς, ορίζοντας το  ταυτόχρονα ως θετική επιλογή για τον πολίτη στις εκλογές στις 7 Ιουλίου, καθώς έχει ολοκληρωμένη πρόταση για τη χώρα. «Έχει ένα σχέδιο με ισχυρό προοδευτικό πρόσημο. Και έχει τα πρόσωπα με την απαραίτητη πολιτική συγκρότηση. Τα πρόσωπα που μπορούν, που γνωρίζουν, που τα καταφέρνουν».

Δελτίο τύπου από Στ. Παραστατίδη

Σχολιάστε