My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Βέροια: Στο σκαμνί 8 μέλη της Χρυσής Αυγής

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας θα δικαστούν εντός της ημέρας, τα οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου μετά από συμπλοκή.

Οι συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο νομό Πέλλας, οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην εισαγγελέα Βέροιας, η οποία τους απήγγειλε κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή.

Σύμφωνα μάλιστα με το InVeria.gr, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής N. Mιχαλολιάκος επικοινώνησε μετά τις συλλήψεις με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή του για την σύλληψη μελών του κόμματός του, προειδοποιώντας μάλιστα πως θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος, αφού δεν έγιναν αντίστοιχες συλλήψεις, όταν – όπως υποστηρίζει – τα μέλη του κόμματός του δέχτηκαν επίθεση από τους αναρχικούς.

Στο site της Χρυσής Αυγής αναφέρεται μεταξύ άλλων για το περιστατικό: “Ενημερώνουμε άπαντες, ότι παρά τη ψύχραιμη στάση μας, φροντίσαμε να καταγράψουμε πολλά από τα περιστατικά που έλαβαν χώρα, τα οποία αποδεικνύουν τους δράστες της επίθεσης με τα πρόσωπα τους, τον οπλισμό τους, την αποτυχημένη προσπάθεια τους κι άλλα πολλά, τα οποία είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε και να κινηθούμε νομικά…”

Υπενθυμίζεται πως προχθές το μεσημέρι ομάδα αναρχικών συνεπλάκη με μέλη της Χρυσής Αυγής η οποία διένειμε έντυπο προεκλογικό υλικό, ενώ στις 17.30 το απόγευμα της ίδιας μέρας, ομάδα 15-20 μελών της Χρυσής Αυγής, μπήκαν σε καφενείο της πόλης, επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου και επιτέθηκαν σε θαμώνες, ενώ έσπασαν εξοπλισμό του καταστήματος.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας 53χρονος θαμώνας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από Newsit.gr 

Σχολιάστε